sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Характер на Везните

Характер на Везните

DesislavaDesislava
Джедай
3868
Характер на Везните

Везните обичат да са около други хора, всички те са за партньорствата и групите. Те са най-щастливи, когато другите хора са наоколо и когато другите хора си вършат своята работа. При тях могат спокойно да се намерят две крайности, които да съществуват в баланс. Дори и Везните да живеят сами можете да видите в дома им много разхвърляно място и много сложно украсен интериор.

Везните обичат вълнението, новите ситуации, приключенията и необикновеното. Те се сприятеляват с хора от всички сфери на живота, и се впуска винаги в нещо ново и вълнуващо с ентусиазъм. Те са за партньорствата и групите, те са лепилото, което събира групата заедно, защото те са тези, които са отговорни за поддържането на хармония и мир. Везните са овладели изкуството на взаимоотношенията, не само в романтичен, бизнес, личен, но и в семеен план.

Везните харесват упорита работа, но те стават мързеливи, когато става въпрос за цапане на ръцете или за самостоятелна работата. Те могат да дават велики бизнес идеи, които са оригинални и са обвързани с успех, те могат да инициират идеята, но имат нужда някой друг да свърши работата. Везните правят добри бизнес партньорства, но не са добри бизнесмени сами по себе си. Везните имат потенциал да бъдат добри лидери в техните дипломатически пътища, но те са прекалено мързеливи, за да свършат необходимата работа и да се катерят по корпоративната стълбица. Един добър начин Везните да станат богати, е чрез художествени начинания. Те могат да бъдат художници, интериорни декоратори, актьори, писатели или композитори.

Везните имат отлични инстинкти и интуиция, но в по-голямата част от времето те не им се доверяват достатъчно. Това не означава, че те са задължително мързеливи, те просто се задоволяват с каквото дойде пътя им. Те не искат нищо достатъчно, за да се борят за него. Единственият начин, една Везна да се изправи пред някого е, ако ситуацията е несправедлива. Те се нуждаят от уважението на хората и тяхната справедливост. Везните са направили толкова много за другите хора, че те заслужават поне справедливост, нали? Когато този въпрос влезе в игра, Везните стават смели.

Отвътре, Везните са много несигурни, те страдат от липса на самочувствие, те са винаги търсят нещо, което да ги изпълни. Това е още една причина, поради която те правят несъзнателен опит да намерят изчезналия мир чрез други хора. Везните отчаяно се нуждаят от любов и одобрение. Нерешителността на Везните е предизвикана от страх, страх, че грешно решение ще накара всичко да се срути около тях и да предизвика сътресения в живота им.

Везните са дипломатите на зодиака. Те са в състояние да поставят други очила и да видят нещата от гледна точка на друг човек. Те са тези, които винаги искат да правят нещата правилно и да има баланс и хармония в живота им, живота на околните и живота на хората, близки до тях. Те са завладяващ чар, елегантен вкус и непринуден характер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
520
425
314
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (20)

Изпрати
****
****
18.06.2015 13:10
НЕ НЕ НЕ ; от всички коментари стана ясно,че за мързела са много сгрешили ; никоя везна не е мързелива , май са най- големите работохолици
17
2
.....
.....
29.04.2015 19:50
Не, не, не, не!! Това за мързела е напълно невярно!! И когато искам нещо минавам през всичко зо да си го взема! И не се задоволявам с каквото дойде!! И не уважавам и не искам да имам нищо общо с хора, които не се борят, а само седят и се оплакват!!
19
1
Дамянова
Дамянова
31.12.2014 18:48
Абсолютно вярно, само дето не съм мързелива!!!!!!!
11
1
една везна
една везна
30.03.2014 01:44
Аз пък не мисля,че мързела е отрицателно качество.Напротив-благодарение на него съм по-организирана,по-изобретателна,по-практична и креативна, и правя нещата така,че и на другите да им е по-лесно...е,както се казва "Накарай мързеливия на работа-да те научи на акъл".Истинате е,че не обичаме да работим "залудо",а само тогава,когато има смисъл(например за пари)или когато се налага(пак за пари))))))
17
2
Соянис
Соянис
13.02.2014 13:38
Края много ми хареса чудя се кой ли го писал
7
0
azz
azz
28.11.2013 21:58
идеално имах 4увството 4е е написано за мене просто перфектно :))
10
0
милен
милен
28.11.2013 21:32
Да и за мен и вярно , само че винаги си патим от добротата си и от това да има справедливост , до сега в моя живот винаги съм се изправял срещу неправди ,които са били срещу мен така и срещу други хора около мен.Много е трудно тъй-като е една везна трябва да е сред доста по възпитани и интелигентни хора , една везна
ненавижда бруталното , простотията , връзкарите , натегачите използвачите и лицемерите.Даже някаде съм чел че приятелството с човек от зодия везни и почти мечта за всеки които се е докаснал до тях.
23
2
милена
милена
08.07.2013 21:27
като че ли видях моят мъж на екран всичко е вярно.А какъв мързел ееееееее
7
0