Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»НЛО кръжи над Витоша

НЛО кръжи над Витоша

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k879
НЛО кръжи над Витоша

Няколко летящи чинии са били забелязани над планината Витоша от очевидци по време на църковния празник Томина Неделя, като хора, видели летящите обекти от различни места, описват едно и също.

Според очевидците по тъмно в небето била забелязана оранжево-червена топка, сякаш над планината прелитало огромно огнено кълбо.

След нея последвали още няколко странни летящи обекта, които имали абсолютно същия вид – били с кръгла форма и с оранжево-червен цвят. Те прелетяли много бързо и изчезнали.

Старите хора от село Мърчаево, над което е прелетяла въздушната флотилия, разказват, че това не се случва за първи път в района.

Тук и друг път са забелязвани огнени кълба в небето. Старите жители на селото обаче винаги са ги свързвали с небесни знамения, тъй като те се появяват на църковни празници.

НЛО кръжи над Витоша

Според екстрасенси и контактьори причината за кръженето на летящи чинии над планината, която се намира в близост до столицата, се крие във въздушната база на извънземните, която се намира точно на Витоша.

Смята се, че огнените кълба, прелитали над планината, всъщност не са извънземни кораби, а други форми на енергия, което е по-безопасно за транспортирането на извънземните пътешественици в Космоса. Тази форма на енергия обаче отделя голяма топлина при пътуването, затова около нея се оформя огнено кълбо.

Някои екстрасенси твърдят, че извънземните използват Витоша като сборен пункт и се събират близо до Копитото с неясна за земните жители цел. Смята се, че по някакъв начин угасналият вулкан в близост до столицата ги привлича.

Най-вероятно извънземните са добронамерени, тъй като досега не са направили нищо лошо при полетите си над планината. Има недоказани твърдения, че някои от тях дори са кацали в района, но не е известно да са направили контакт с някой от местните жители.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
55
46
33
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (24)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
28.12.2018 14:27
Статията е добра от София Ж.К.дружба 1 се виждаше също,но не като огнени топки,а като много голям и силно искрящ правоъгълник във Витоша,който сякаш придърпваше нещо
0
0
JP
JP
06.09.2015 01:23
Не са извънземни, тук веднъж успях да снимам едно и излиза като голяма звезда но на зуум излиза лице на възрастен човек, ще видите когато се разкрият нещата, това не са чинии, извънземни, марсианци и всевъзможни глупости там, това са хора, богове, ангели или нещо от сорта.
1
1
Васил
Васил
04.07.2014 10:43
Вчера видях абсолтно същото нещо да минава над Пловдив, когато гледах тележизия то мина до прозореца ми , не се движеше много бързо и го виждах в продължехие на около 5 секунди .
0
1
09154
09154
04.04.2014 16:41
Аз по принцип съм око да види,ръка да пипне, но един следобед биях на Витоша в един ресторант на Витоша с панорамна тераса към София По едно време всички клиенти започнаха да гледат в небето и аз също.Видях абсолютно същото което е описано в статията.бяха три на брой . след като се поразходиха нагоре надолу по небето ,те се подредиха в един ред и от много голяма височина с бясна скорост се спуснаха надолу към София За миг си помислих , леле тия искат да се разбият в града, но по средата на хоризонта те изведнаж изчезнаха .Мислих след това и предполагам че изчезнаха в някоя от така наречените черни дупки Предполагам че за в бъдеще и тези които не вярват , рано или късно ще повярват, след като видят подобни неща . Явно тепърва ще ставаме свидетели:) В добро настроение да очакваме неочакваното:)
4
0
Гого
Гого
01.04.2014 22:04
Призовавам всички еко сдружения на протест пред парламента. То на какво заприлича това! Превърнали са Витоша на паркинг.
А може би някой трябва да обясни на извънземните, че парк и паркинг са различни понятия :)
4
0
гергана
гергана
17.11.2013 23:47
аз също съм виждала голямо сетещо кълбо над витоша преди годинии ми направи голямо впечатление че виждах отделните борове..много силно озарява6е всичко наоколо. после се издигна и се скри от погледа ми
4
0
Росица
Росица
14.09.2013 05:15
Субудете се хора ! Сунувате кошмари !:D
1
11
Emo
Emo
14.09.2013 03:03
Точно тия дни казвах на един приятел да погледне през прозореца да види червено оранжевите фенери които прелитаха на високо в квартала..но сме далече от Витоша в Надежда..така че какви извьнземни незнам хаха :D китайците всяват смут :)
1
1