Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Какво означава, ако сънуваш убийство

Какво означава, ако сънуваш убийство

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k879
убийство на сън

Ако сънувате убийство, това може да предвещава неприятности, които ще ви причинят ваши съперници.

Когато в съня си виждате убиец, който се готви да ви нападне, но все пак имате шанс да се измъкнете, това означава, че ви очаква преживяване, което ще изисква пълна мобилизация на духа.

Какъвто и сън за убийство да ви се присъни, това във всички случаи е предупреждение за нещо лошо, което предстои. Най-често това са неприятности от страна на конкуренти в бизнеса.

Ако вие убиете някого в съня си, в реалния живот ще бъдете заплетени в неприятни събития, които ще навредят на доброто ви име.

Сън, в който убиват вас самите, означава, че най-големите ви неприятели са решени да направят всичко възможно, за да ви съсипят.

Ако в съня си убиете нападателя си или убиете див звяр, това предвещава късмет в работата и бързо издигане по служебната стълбица.

лош сън

Ако в съня си убивате партньора си, това означава, че искате да се разделите с него, но поради някаква причина все отлагате тази раздяла.

Ако в съня си убиете непознат човек, това означава, че се опитвате да промените някои ваши черти на характера, които ви пречат да постигнете това, към което сте се устремили.

Самоубийството насън говори за това, че не сте напълно доволни от себе си. Убийството на беззащитен човек предвещава неприятности и тъга.

Ако убиете врага си насън, това предвещава успехи, освобождаване от тревоги, вълнения и от зависимости. Ако сънувате, че по време на убийството сте опръскани с кръв, това е знак, че финансовото ви състояние ще се подобри.

Имайте предвид, че убиецът в съня ви винаги символизира човека, който упорито се опитва да получи нещо от вас. Вие със сигурност ще се сетите кой е този човек в реалния живот. Той със сигурност не ви мисли доброто и само се опитва да се възползва от доброто ви отношение към него.

Ако видите в съня си убиец с нож, това означава, че ви очаква голяма любовна свада. Ако станете свидетел на убийство, това означава, че някой човек ще пострада по ваша вина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
55
45
35
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Едуард
Едуард
09.01.2015 14:37
А аз имах следният сън, който не мога да разгадая:

Убих някаква млада жена, непозната, и хвърлих трупа й в реката. Но трупът , вместо да потъне и вместо реката да го отнесе, застава на едно място видим за всички минувачи. Виждам, че приближават мои познати и скоро ще видят трупа , а аз съм близо до него и нямам къде и как да се скрия и става ясно, че аз съм убиецът и не мога да скрия истината.
Какво означава това?
16
15