Поверия за предмети

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Поверия за ключове
Луксозна кутия за бижута и часовници-28%
Препоръчано за теб:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
39.00 лв.
Виж ››

Ако се храните от напукана или счупена чиния, това ще ви донесе нещастие, най-вече във финансово отношение. Ако пиете от напукана чаша, ще си имате проблеми с пияници.

Ако някой ви подари носна кърпа, задължително е да му дадете поне една стотинка, ако не искате постоянно да плачете.

Ако носите един ден портфейла на богат човек, а до него – вашият собствен, ще забогатеете много скоро. Важното е след това да му го върнете с една монетка в него.

Когато подарявате портмоне или портфейл, сложете една монета в него, за да е винаги пълен. За да имате достатъчно пари, докоснете златна монета, докато гледате как изгрява новата луна.

Ако едновременно бършете ръцете си с някой друг в една хавлиена кърпа, ще се скарате. Не давайте пари или предмети на заем след залез слънце, защото няма да ги получите обратно.

Бебе във вана

Не оставяйте празно шише на масата, защото няма да имате пари дълго време. Ако сте облекли блуза или друга дреха наопаки, някой от роднините или приятелите ви трябва да почука по стената, преди да се преоблечете, иначе ще си навлечете неприятности.

Игла с конец в нея, забита над десния горен ъгъл на вратата ще опази дома от урочасване и лоши енергии.

Не пускайте бебе да се види в огледало до една година. В противен случай може много да се уплаши и като проговори, да заеква, или пък изобщо да не проговори.

Не сядайте върху масата, това предизвиква неприятности с близките ви хора.

Ако не можете да откриете дълго някакъв предмет, който сте сигурни, че сте видели в помещението, вържете едно парче червен плат за крака на стол, който се намира в това помещение, и след няколко минути ще го откриете.

Ако често губите ключовете си, чака ви нещастие. Ако изгубите ръкавица, ще имате финансови неприятности. Ако намерите копче на улицата, очакват ви неприятности.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
55
41
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Monny Monsterr
Monny Monsterr
16.03.2014 23:12
Имаше и някои за положителен късмет в началото. Но както казва оритоо, това са само поверия. Който иска да вярва, на никой не му пречи да се пробват. Пък и понякога е достатъчно само да вярваме в положителното за да ни се случи.
1
0
Деската
Деската
20.07.2013 10:50
А сега дайте една статия и за приятни неща,че до тук прочетох само какво ни носи неприятности и кавги!
3
0
angel4e
angel4e
02.04.2013 19:51
Това са само поверия(както пише в заглавието), не истини.Разбира се не бива да се стига и до двете крайности.
0
0
LinaViraAssaAmy
LinaViraAssaAmy
07.10.2012 21:16
Е,не! Тук вече надминахте себе си!/магистър по богословие/
0
3