sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Можем ли сами да развалим проклятие

Можем ли сами да развалим проклятие

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Можем ли сами да развалим проклятие
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Ако някой ви е проклел, можете сами да развалите проклятието. Един от начините е доста зловещ – трябва да застанете до църква, в която опяват покойник.

Със запалена в ръката свещ тринадесет пъти трябва да повторите следното: „Ти, който си откъснат от живота, вземи моето приклятие! Амин! ” След това запалете свещички за покойника на деветия и на четиридесетия ден от смъртта му. Палете и двата пъти по три свещи, като прошепнете само веднъж: „За покоя на моето проклятие! ”

Проклятието е сериозно енергийно послание с негативен заряд, която може да промени съдбата ви, затова проклятието трябва да бъде развалено.

Това може да стане с огледала. Трябва да са нови, със среден размер, така че да се виждате в тях до кръста. Ритуалът се извършва в полунощ при новолуние. След като се изкъпете, застанете в чиста стая, с чиста свободна рокля, за мъжете – с чиста тениска и панталон.

Можем ли сами да развалим проклятие

Застанете между огледалата, които са на разстояние малко повече от метър едно от друго. Запалете червена свещ и кажете точно в полунощ: „Тъмно огледало, тъмна нощ, погълнете лошите думи и проклятието”. Поворете три пъти, като накрая кажете „Амин”. Полейте се със светена вода и се избършете с роклята или тениската. Оставете свещта да изгасне сама.

През първата неделя след ритуала посетете църква и запалете три свещи за Богородица и още три – за благодарност за разваленото проклятие. След това проклятието е напълно развалено.

За да не се стига до разваляне на проклятие, още докато чувате как някой ви кълне, застанете само на левия си крак и наум повторете три пъти: „Злобните думи – в злобното сърце! ” Сменете крака и повторете заклинанието още три пъти.

С помощта на две яйца и две игли също можете да развалите проклятие. Този ритуал е особено силен, ако проклятието е от жена. Трябва да седнете, като двата ви боси крака стъпват върху две сурови яйца, но без да ги счупят. Заклинанието за разваляне на проклятие се повтаря толкова пъти, на колкото сте години.

Заклинанието е следното: „Както от тези яйца няма да излязат пиленца, така и аз да се отърва от проклятието. Както яйцето ще изгние в земята, така и проклятието да изчезне”.

След като се повтори заклинанието достатъчно пъти, се взима по една игла във всяка ръка, кръстосват се двете и се повтаря два пъти следното заклинание: „Както ще ръждяса иглата в земята, така ще изчезне и проклятието”. Иглите и яйцата се слагат в хартиена торба и се заравят далече от дома. Така проклятието е развалено.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
59
45
39
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Потребител#231728
Разваляне и разкриване на магия,гледане на карти таро,уроки,проклятие,амулети,талисмани,защита от негативна енергия,предпазване от магия-тел 0882 355 306 Шамана.
0
1
Анонимен
Анонимен
24.06.2018 12:54
Ако почуствате,че имате направена магия,първо трябва да спрете да консумирате месо и трябва да пиете само минерална вода,вземайте Витамин С на прах по една лъжичка дневно с малко сок.Гладувайте и постете ,молете се на спасителя ни Иисус Христос и неговата майка Дева Мария.
Правете много разходки сред природата и се опитайте да локализирате извършителя на тази магия,която може да е от завист,отмъщение за неподелен имот,завист на младите години или алчни роднини по сребрена линия с които имате общи имоти.В случай ,че не се подобрите отидете на църква и помолете Отеца да Ви каже "Киприянова молитва" ,но трябва да отидете най-малко три пъти да ви се чете молитвата.
Яжте много плодове и зеленчуци и знайте,че които се занимава с такива работи,него и децата му ги застигат родови проклятия и магии.
Правете добро и добро ще намерете!Прощавайте си,оставете отмъщението на Господ!
АМИН!
7
0
megadeth
megadeth
17.04.2013 15:41
това с покойника кой то го каза - Бог не би разрешил това дано не го и чуе - покойника продължава живота си отвъд - защо ще му пращаш проклятието си... никое същество не заслужава това живо или умряло
24
4
savina
savina
12.03.2013 12:41
Много съжалявам,но това не е вярно,че проклятието се сбъдва само ако си го чул лично.Говоря от собственото си нещастие....Прокълната съм от роднина,да нямам дете...и единствената ми бременност,която устиска до деветия месец,завърши със мъртвото раждане на детенцето ми.Така че,това за развалянето ми изглежда доста зловещо,просто търся някой който наистина може да ми помогне!
11
4
Анонимен
Анонимен
23.01.2019 18:22
Отиди в Родопите и намери Ачелиа !
1
0
LinaViraAssaAmy
LinaViraAssaAmy
14.11.2012 17:31
Проклятието има смисъл само когато е чуто и то се забива в главата на човека като лоша мисъл и той тръпне в очакване, ако не е чуто нищо проклятието не може да навреди на човека, защото той няма да знае кой, за какво и защо го е проклел. А лошата мисъл заживява в човека в очакване да се случи това за което е прокълнат! Моят съвет е, да си послужим с думите на Бога:,,Простете на тези които ви проклинят и обичайте враговете си!,,.С магичната сила на прошката всичко лошо се разваля!
8
2
Ивелин Стоянов
Нали идеята е да се отървеш от проклятието
2
1
БУРЧИН
БУРЧИН
31.03.2012 00:12
ПО ДОБРЕ НЕ ПРОБВАЙТЕ МОЖЕ БЕЗ ДА ИСКАТЕ ДА ИСКАТЕ ДА ПРОКЛЕТЕ НЕЩО ИЛИ НЯКОЙ...
2
0
Pantalej
Pantalej
27.07.2015 06:10
Св. Андрей, neshto si se obyrkal toq pyt - ne ednakvostite, a razli4iqta se privli4at!!!
1
2
Св. Андрей
Св. Андрей
28.10.2014 02:49
Смисъла на развалянето на проклятие, е да го изкараш от себе си. Но като го изкараш, къде ще го оставиш. Както всички знаем в природата нищо не се губи, а са много малко от нас, тези, които могат да обърнат злото в добро. Ще Ви кажа енергийна защита, която предпазва от ВСЯКО зло на земята, без изключения.
Обичайте приятелите и враговете си, обичайте всички и всичко с искрена и чиста любов. Така зло няма да ви достигне, и вие ще благоденствате.
В природата еднаквостите се привличат. Ще привличате вълни, резониращи с вашите. Ако сте светъл човек, около вас ще има светли хора, и обратно. Ако се огледате в близките си, ще видите себе си.
7
2
йона
йона
28.03.2012 09:57
дали ?
3
0
колона
колона
10.02.2015 21:36
тук е ада отче колкото повече обичаш толкова повече те използват..
4
1