sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Какъв си според зодията

Какъв си според зодията

Какъв си според зодията
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Една от астроточките, които влияят върху вас, това е Слънцето. Специалистите го определят като същността на всяка личност. Вие се проявявате като личност, изразявайки особеностите на вашия Слънчев знак постоянно. Най-силно може да почувствате това в моментите, когато си задавате въпроси от рода на защо сте тук, къде сте се запътили , какво ви кара да се чувствате значими и така нататък. Точно тогава, вие проявявате същността си според вашата зодия.

Ето някои от ключовите думи за Слънчевия знак, характерни за всеки един от дванадесетте зодиакални знака:

Овен. Вашата цел е да се движите смело напред, посрещайки предизвикателствата с гордо вдигната глава. Вие сте смел човек, импулсивен, ентусиазиран, но понякога може да се проявите и като доста агресивен. Въпреки, че твърдоглавието не ви е чуждо, вие сте толкова въодушевена и праволинейна личност, че успявате да очаровате всички около вас.

Телец. Вие цените всичко стойностно и постоянно, това е целта на вашия живот. Стабилни сте и проявявате завидно чувство за хумор, а също така сте способен да оцените красотата във всички нейни форми. Но сте доста консервативен като мислене и действие. Леността също не ви е чужда. Често ви упрекват като безкомпромисен материалист.

Близнаци. Вие сте многостранно развита личност и искате да научите всичко. Толкова сте любознателни, че сте способни да отделяте часове за самообучение и обобщаване на информацията. Освен това сте остроумен , одухотворен и общителен човек. Понякога обаче, може да се проявите и като неискрен и непоследователен.

Рак. Вие сте много чувствителна личност, обичате да покровителствате и да се грижите за хората. Срамежлив сте и донякъде старомоден. Притежавате завидно въображение. Хората ви възприемат като задълбочен и упорит човек, но малко ексцентричен.

Лъв. Вие сте благороден и открит човек. Обичате да се изявявате и го правите по елегантен начин. Сърдечността също е едно от най-добрите ви качества. Обичате показността и лустрото, както и да бъдете център на внимание. Забавния ви нрав ви превръща в една изключително привлекателна и магнетична личност.

Дева. Вие сте скромна и изключително взискателна личност. Благоразумието е една от най-характерните ви черти. Методичен сте и винаги следвате „правия път“. Когато се захванете с нещо, отдавате му се изцяло. Освен това сте подреден, точен и разумен. Перфекционизмът ви обаче дразни околните.

Везни. Вие сте една изискана личност, безумно влюбена в красотата. Честен и справедлив сте, обичате да помирявате противоположностите и винаги оглеждате нещата от всичките им страни. Дипломатичността е една от най-положителните ви черти. Също така сте внимателен и чувствителен, но често се проявявате като твърде колеблив и нерешителен, което ви пречи да постигнете бързо целите си.

Скорпион. Ето една от най-загадъчните личности в Зодиака. Вие умеете да разрушавате и отново да изграждате, това е вашият стил. Притежавате силен характер, и обаянието ви е пословично. Понякога обаче се изявявате като саможивец, а и сте доста отмъстителен.

Стрелец. Вие сте една оптимистична личност, голям любител на приключенията. Притежавате силно чувство за хумор и умеете да гледате философски на живота. Усърден сте и за това винаги постигате това, което искате.

Козирог. Вие сте сериозен и отговорен човек. Отличен организатор, вие сте роден да постигнете материални успехи. Дисциплинираността е една от най-положителните ви черти.

Водолей. Вие обичате да експериментирате и постоянно го правите, при това по доста нетрадиционни начини. Като личност сте оригинален и щедър, често пъти се проявявате и като ексцентрик.

Риби. Въображението ви е огромно, вие сте творческа личност. Чувствителни, внимателни и състрадателни, рибите се славят като идеалистите на Зодиака. Техният вътрешен свят е богат и толкова реален, че понякога губят представа за истинския живот.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
511
426
310
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
16.06.2019 19:30
Рибите са лесно раними.Вярно е за тази зодия,дето пише.
0
0
пепи
пепи
09.01.2016 10:09
за мен е абсолютно 100 процента вярно и съм зодия стрелец
1
0
Зодия ВЕЗНИ
Зодия ВЕЗНИ
21.03.2015 16:26
Всичко останало за везните е вярно,освен ,това че са(съм) нерешителни!
2
1
Риби
Риби
06.03.2015 23:29
Типично като за моята зодийка!...:)
3
0
Димитрина
Димитрина
05.04.2014 22:00
Аз съм зодия везни и всичко е правилно.
1
1
Анонимен
Анонимен
23.03.2019 15:52
Аз съм зодия лъв и всичко е вярно. Любка
0
0
емилия
емилия
31.10.2013 22:44
Изключително точни описания и то само с няколко изречения...поне за моята и за зодиите които познавам.
0
1
ЗМИЕНОСЕЦ
ЗМИЕНОСЕЦ
28.09.2013 22:31
най-загадъчните личности в Зодиака. Вие умеете да разрушавате и отново да изграждате, това е вашият стил. Притежавате силен характер, и обаянието ви е пословично.ТОВА Е ОПИСАНИЕ ПРЕПИСАНО ЗА ТРИНАЙСТАТА ЗАОДИЯ НА КАЛЕНДАРА-ЗМИЕНОСЕЦ-МЕЖДУ СТРЕЛЕЦ И СКОРПИОН...РУШАТ,СЪГРАЖДАТ НАНОВО-ПЪТ НА ИЗГОРЕНИ МОСТОВЕ...НО НЕ ОТМЪЩАВАТ НА ПРОСТАЦИ -А СА ЛЕЧИТЕЛИ И УНИКАЛНО ХАРИЗМАТИЧНИ,АКО РЕШАТ ДА ОТМЪШАВАТ ТЕ НЕ ОТМЪЩАВАТ-ТЕ УБИВАТ...СКОРПИОНИТЕ СЕ ДЕЛЯТ НА БЕЛИ И ЧЕРНИ...НО НАЙ-ИНТЕРЕСНИ СА МЕЖДИННИТЕ ЗАОДИИ-ТЕЗИ С УНИКАЛНИ СЪДБИ-ЗМИЕНОСЕЦ Е ПРИЗНАТА,СЪЩЕСТВУВА НА КАРТАТА
0
4
симона
симона
25.08.2013 14:09
аз съм зодиа скорпион име описаха идеално
0
0