Какво да направя за късмет

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
763190
Какво да направя за късмет

Да разберем какво означава късмета е една доста трудна задача. Той не може да бъде докоснат, прилича на своенравно животно, което си идва и отива, когато си пожелае.

И въпреки всичко, може да се опитат някои неща, които да помогнат на човек да си живее живота по-добре, привличайки късмета на негова страна.

Стремете се да се обграждате с позитивни, успели и интересни хора. Това е начин частички от тяхната положителна енергия и късмет да се прехвърлят върху вас.

Не се страхувайте да разговаряте, да се запознавате с нови хора и да разширявате кръгозора си.

Не се страхувайте да експериментирате. Новостите по принцип плашат повечето хора, но се опитайте да промените нещо в себе си и живота си и кой знае, може с тази промяна да привлечете и късмета на своя страна.

Не се разстройвате заради дребни неща. Раздразнителният и нервен човек няма как да привлече късмет. Освобождавайте се от емоционалното напрежение, бъдете смели и уверени.

Научете се да се доверявате на своята интуиция. В голяма част от случаите вътрешният глас не ни лъже, просто трябва да се научите да тълкувате посланията, които ви изпраща.

Опитвайте се да откривате положителните страни и в най-неприятните ситуации.

Искрено вярвайте, че късметът непременно ще дойде при вас и не се съмнявайте дори за миг. Позитивното мислене има по-голяма сила, отколкото повечето хора предполагат.

Научете се да обичате себе си. Когато човек е в хармония с вътрешното „аз”, тогава всичко е по-различно и по-красиво, а кой знае кога късметът ще кацне като птичка и на неговото рамо...

Знайте, че късметът не е като неволята, т.е. ако не го повикате, той няма да се обади. Вярвайте и живейте живота си пълноценно и с много желание. Замислете се какъв е бил пътят на онези успели хора, на чието място така искате да бъдете. Посрещайте предизвикателствата със смелост и дори не веднага, а след години късметът неизменно ще стане ваш съюзник. Живейте така, че късметът да дойде при вас, бъдете позитивни и обичайте много. Разгледайте и нашите наричания за късмет!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
513
411
35
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Mimi
Mimi
14.01.2013 23:45
Какъв по-голям късмет от това, че сме се родили и можем да видим красотата на природата, да усетим уханието на цветята и да почувстваме ласките на любимите ни хора...
3
1