Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Езика на тялото при жените

Езика на тялото при жените

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
763109
Езика на тялото при жените

Несъмнено жените са едни от най-сложните и противоречиви създания в света. Ако в един момент тя казва нещо, в същия този момент тя мисли за друго, изпитва трето, а желае нещо съвсем различно. Какво да се прави това е сложната женска природа и по никакъв начин няма как да се оспори, че въпреки всички вътрешни противоречия, жените са прекрасни създания. Това, което никога не може да се прикрие е езика на тялото. Както мъжете се държат по определен начин по време на общуването, така и женското тяло разкрива много за самата жена, дори тя да не иска да го каже.

Когато пръстите и си играят с нейната коса тя се опитва да впечатли мъжа срещу нея. Ако го харесва, то тя в даден момент ще гали и лицето си, врата, раменете или краката си.

Езика на тялото при жените

Докато е права, ако колената или раменете и са насочени към мъжа срещу нея, то това е положителен знак. Ако се навежда към мъжа – също. Когато седи срещу някой, ако кръстосва краката си, а петите и са насочени към него, отново означава, че проявява интерес. Ако гледа мъжа продължително и докосва ръцете му или краката му под някакъв претекст, най-вероятно е заинтригувана от мъжа.

В случай, че търси вниманието му, значи тя силно се интересува от него. Обикновените трикове за привличане на вниманието на противоположния пол са секси и разголени дрехи, докосване на върха на чашата и често облизване на устните. Ако си хапе устните, то дамата дава признак, че е или изнервена, или просто флиртува.

По някои от знаците можете да познаете, че жената е в лошо настроение и не проявява интерес. Ако ръцете са и кръстосани, то всички вратички към нея са затворени. Това може дори да е признак, че е ядосана. Ако гледа ръцете си или потропва по масата, внимавайте, защото е гневна или нервна.

Когато жената седи с кръстосани или преплетени крака, това е знак, че не е заинтересована или факта, че не е готова за физическа близост. Ако не се усмихва и не поглежда мъжа срещу нея, ако отклонява погледа си, отново неуспехът е почти сигурен. Стиснати устни и ръце, наведената глава са сигурни знаци, че е ядосана.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
52
46
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
kjjl
kjjl
26.02.2012 14:22
Просто му пиши или му се обади да излезете. Така като стойш и се чудиш какво да правиш няма да ти падне от небето. А пък и ние не четем мисли. Може пък и тои да те харесва, просто направи първата крачка ..
3
0
Monii
Monii
25.02.2012 15:34
Ами ако си ходил с дадена компания и си се влюбил в едно момче и когато останете насаме той те гледа с разсеян поглед? Ако когато го питаш дали знае определено нещо той отговаря с Може би и през целия разговор се прави на ударен и дори си признава че се държи така? Иии...Съвсем скоро спира да пише и да те вика да излизате с компанията? =( Харесвам го от 1 година и не мога да разбера чувствата му...Прави нещата на които се смея,слушаме музиката която ми харесва, прави така, че да ми е забавно...Но не разбирам защо спряха да ме викат да излизаме.А толкова много го харесвам и искам да прекарвам време с него...Какво да направя?
0
0
Morena
Morena
25.02.2012 12:21
Когато мъжът с/у теб е с разкрачени крака какво означава?
Чудно ми е, защо мъжете винаги с/у мен са с такава поза.. смущаващо е.
1
0
Morena
Morena
25.02.2012 12:07
В книгата на Алън Гарнър и Алън Пийз — ''Езикът на тялото'' всичко е обяснено по-подробно, има примери с картинки.. :)
1
0
;)
;)
25.02.2012 02:15
Това са две различни неща и в тях няма нищо противоречиво според мен.Когато кръстосва краката си и когато седи с кръстосани крака са два различни начина на поведение и могат да носят съвсем различно послание и не е задължително да означават едно и също нещо.
0
0
.dsa
.dsa
24.02.2012 22:56
Доста противоречива статия "Когато седи срещу някой, ако кръстосва краката си, а петите и са насочени към него, отново означава, че проявява интерес." ... "Когато жената седи с кръстосани или преплетени крака, това е знак, че не е заинтересована или факта, че не е готова за физическа близост."
0
0