Гадаене с паяк

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k889
Гадаене с паяк

С помощта на обикновен домашен паяк можете да гадаете за сбъдването на желанията си. Достатъчно е да намерите паяжина някъде в дома ви. През топлите дни можете да гадаете по същия начин с паяче, което е изплело паяжината си някъде навън.

За това гадаене с паяк ви трябва свещ. Пожелайте си наум желание и запалете паяжината. Ако тя изгори наведнъж, желанието ви ще се изпълни в най-скоро време.

Ако гори само на места, ще се изпълни само донякъде, а ако изгори само това място, до което сте поднесли свещта, а останалата паяжина увисне като на парцали, желанието ви няма да се сбъдне, тъй като лоши хора ще попречат на това.

С помощта на паяче можете да гадаете и по друг начин. Може да разберете подробности за бъдещата ви любов. Хванете паяче и го сложете между два прозореца. Наблюдавайте къде ще изплете паяжината си.

Ако паяжината се появи в горния ляв ъгъл на прозореца, вашето щастие ще дойде откъм север – бъдещият ви любим ще живее в северната част на страната или в северната част на града. Има вероятност той да е роден в далечна северна страна. Най-вероятно той ще има сини очи и светла коса.

Ако паякът изплете паяжината си в горния десен ъгъл, вашето бъдещо щастие ще е с източен колорит: мъжът ще се появи от източна страна или от източната част на града или страната ви, ще е с тъмна коса и леко дръпнати очи.

Ако паяжината е в долния ляв ъгъл, любимият ви ще е свързан със запада – или ще е от западна страна, или от западната част на страната ви или на града ви. Този мъж най-вероятно ще е със светла коса и светли очи.

Гледане с паяк

Ако паяжината е изплетена в долния десен ъгъл, мъжът ще пристигне от тъжна страна или от южната част на страната или града, той ще е с тъмна кожа, с много тъмна коса и очи.

Ако паякът за гадаенето е изплел паяжината си в средата на прозореца, очаква ви цяла една година, в която няма да се появи подходящ за вас мъж.

След като разберете какво ви готви бъдещето в любовта, отворете прозорците и пуснете паячето навън, за да се сбъдне предсказанието му.

А паячето, което е изплело мрежата си в средата на прозореца, трябва да бъде издухано с уста или с помощта на ветрило от сгънат лист хартия, за да дадете шанс на любовта все пак и през тази година, която се очертава да е самотна.

Вижте също: Гадаене със свещ

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
55
46
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
аз
аз
12.09.2013 20:24
Ако паяжината се появи в десния ляв ъгъл на прозореца,-ей това с десния ляв ъгъл много ме притесни.Моите прозорци нямат такъв ъгъл!
5
0
Miloslava
Miloslava
12.02.2013 20:53
И аз знам за едно гадание с паяжина - ако намериш много паяжини в къщи то това означава че скоро не си почиствал...
7
1
Киро
Киро
12.02.2013 20:28
Пълни измишльотини...
2
1
Katerina
Katerina
28.11.2012 19:42
намерих паяжина във горния десен ъгъл в хола
2
0