Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Любовно таро

Любовно таро

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k874
Любовно таро

С помощта на карти таро ще разберете какво ви готви съдбата в любовта. Този начин на гледане на таро е древен ведически метод, който носи името Ладо.

Гадаенето се прави с непълна колода – само 22 карти. Когато разбърквате картите, формулирайте наум въпроса си, след това цепете картите с лявата си ръка и вземете горните седем карти.

Разположете ги така, че седмата карта да е отгоре, под нея да е петата, под нея – първата. Вляво от първата е третата карта, а вдясно от първата е четвъртата карта.

Под първата карта се нареждат една под друга втората и шестата карта. Значението на картите е следното: първата карта показва какви са отношенията ви сега, втората показва дали имате темперамент, съвместим с този на партньора ви.

Любовно таро

Третата карта показва вашите желания спрямо партньора, четвъртата показва какво иска да получи той от вас, а петата отразява реалната перспектива на отношенията ви.

Шестата карта показва какво можете да промените в отношенията с партньора, а седмата е отговорът на въпроса, който сте задали наум, докато сте цепили картите.

Ако ви се падне шут, очаква ви странно поведение и нови приключения, ако е обърнат – надценявате силите си. Магьосник – единият от партньорите в тази връзка е господар, другият е роб. Не разрешавайте вие да сте робът. Обърнатият магьосник е отлагане на някакво действие.

Жрицата е символ на хармония, ако е обърната – предрича скарване. Императрицата е символ на любов, но ако е обърната, предсказва сериозни проблеми.

Императорът ви подтиква да действате, а ако е обърнат, символизира инат и капризи. Влюбените символизират правилния избор, а ако са обърнати – раздяла.

Колесницата символизира наслада, а обърнатата колесница – застой. Иерофантът е символ на брак, а обърнат – на развод. Картата справедливост символизира отмъщение, а обърнатата – скука. Отшелникът е символ на изневяра, а обърнат предрича брак.

Колелото на фортуната символизира сбъдване на желания, а обърнато – търпение. Силата е символ на сексуална хармония, а обърната – на сексуална зависимост.

Обесеният е символ на нещастие, а обърнат – на това, че има друга. Смъртта предрича раздяла, а обърната – проваляне на плановете. Картата умереност символизира търпението, а обърната – невероятен успех.

Дяволът е символ на изкушение, а обърнат – на интриги. Кулата е символ на екстремна ситуация, а обърната – ще се сбъднат най-лошите ви опасения.

Звездата е символ на щастие, а обърната – на комплекси. Луната предсказва измамени надежди, обърната – мечтаене. Слънцето е символ на удоволствие и радост, а обърнато – на ниска самооценка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
515
418
312
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
аз
аз
02.12.2013 16:43
траянкеееееееееееееееееее,на 100грешки на куп............
0
0
ѝ
ѝ
12.12.2012 09:11
Ами, Траянке, ако си си намерила мАж, пък омъжвай се. Но се надявам да не се намери такъв, който да харесва неграмотници.
1
0
трянка
трянка
09.12.2012 14:47
да ли се омажа преэ 2013
0
0
ДиДели
ДиДели
26.02.2012 18:24
И глупакът го няма
0
0
Валя
Валя
07.02.2012 23:57
На мен ли така ми се струва или са пропуснати две карти - страшният съд и Светът?
2
0
Saex_Conroy
Saex_Conroy
07.02.2012 10:36
а мога ли да завладея света с помоща на картите?
1
0