sanovnik.bg»Статии»Сънища»Какво разкрива позата за спане

Какво разкрива позата за спане

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Какво разкрива позата за спане

Спането в поза чапла се характеризира с това, че ръцете на спящия са под нивото главата, независимо дали е по гръб или по корем, единият му крак е изпънат, а другият е свит.

Това е свидетелство, че човекът е непредсказуем и капризен. Той се поддава на различни настроения и реагира на една и съща ситуация в зависимост от моментното си настроение.

Отворената поза е характерна с това, че човек спи по гръб, с ръце, които са далече от главата, гърдите и корема. Краката са леко сгънати, което издава стремежа на този човек към ред.

Кралската поза е характерна за лидерите. Ръцете лежат покрай тялото, краката са леко разтворени, без да са разкрачени. Такъв човек е прецизен, почти педант.

Какво разкрива позата за спане

Позата войник, при която цялото тяло е изпънато, с ръце плътно прибрани отстрани, е характерна за уравновесени, отговорни и взискателни дори към себе си хора.

Позата на ембрион издава, че човек има проблеми с общуването. Понякога тази поза сигнализира за проблеми в стомаха, сърцето и предупреждава за настинка.

Така спят хората, които не могат да реализират своя потенциал. Те са потайни, не се доверяват дори на близките си приятели, но винаги са готови да помогнат на човек в нужда.

Хората, които спят по корем, са по-инициативни и открити от онези, които спят в ембрионална поза. Но те също са потайни и искат да скрият личния си живот от околните.

Такива хора не обичат изненадите и понякога в стремежа си към ред и организират стигат до педантизъм. Ако не спите в тази поза, но напоследък се събуждате по корем, може да имате стомашни проблеми.

Ако спите с ръце и крака, които са като разхвърляни в различни посоки, това означава, че сте недисциплинирани и сте склонни да закъснявате. Трудно ви е да завършите започнатата работа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest