Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Как да се предпазим от магии и проклятия

Как да се предпазим от магии и проклятия

AdminAdmin
Администратор
658326
Как да се предпазим от магии и проклятия

Множество народни практики и начини за защита от магия са били забравени през годините на научния материализъм и се налага, отново да си припомним това, което някога е било общоизвестно. В наши дни само старите баби помнят тези знания, докато псевдо магьосници и врачки активно се възползват от това. Започвайки с думите: “Да, хъм да, виждам, че зъл човек те е проклел! Мога да ти помогна и да премахна магията, ако ми дадеш кичур коса … от него ще науча всичко … Дай и някоя пара.” - попадате във водовъртеж от измислени техники и ритуали, които с нищо не ви помагат. Остава обаче въпросът дали не вредят.

Така или иначе, подобна среща с не дотам честна и квалифицирана врачка може да ви споходи и вас. Това се случва дори и на улицата. За това се пазете и отбягвайте подобни контакти. Ако все пак не успеете да се измъкнете, внимавайте да не попаднете под хипноза. Дръжте ръце в джобовете си и не позволявайте да ви докоснат. Не гледайте право в очите, а някъде между веждите.

В никакъв случай не започвайте разговор, макар че понякога помага споменаването на собствената ви баба-магьосница или произнасянето на старинни вълшебни думи - “тер-му-ле” и “тор-ну-лес”. Ако все пак не сте успели да се отървете е необходимо да се избавите от негативните последствия след подобна среща.

Веднага щом се приберете изперете дрехите, с които сте били облечени, с хладка вода. Вземете толкова студен душ, колкото можете да търпите и поставете всички бижута и украшения, носени в този ден, в съд със студена вода за няколко часа. С всички лични вещи, които са били докоснати от лъжливата врачка, постъпете по същия начин. В случаите, когато става въпрос за снимки или други предмети, които не може и не бива да се мокрят, поставете ги за няколко дена с лицевата страна към гърба на огледало или зад икона. Най-накрая се отървете от всички дреболии в джобовете си, като внимавате да не ги докосвате с голи ръце.

Можете да се предпазите от проклятия

Ето някои други позабравени техники за предпазване от проклятия и магии.

1. Мийте пода само когато всички са си вкъщи, в противен случай може да “измиете следите” на домашните си.

2. Не поставяйте ножовете и вилиците с острата част нагоре, защото ще си навлечете злоба.

3. Никога не поставяйте хляба с долната част нагоре - това е равносилно на пожелание за смърт.

4. Ако изпуснете нож, вилица или лъжица от масата, почукайте три пъти с дръжката по масата (без да говорите).Така ще се предпазите от нежелани гости.

5. Когато подстригвате косата си, ноктите или паднал зъб, не ги изхвърляйте където ви попадне, иначе могат да се използват за направата на магия върху вас. Да ги изхвърлите през прозореца е на болест. Да ги изгорите (тук има две мнения) - според учителя Петър Дънов е за препоръчване, а според други източници води до заболяване.

6. Не раздавайте свои снимки на всекиго, не ги оставяйте на леснодостъпно за всеки място и внимавайте, когато давате свои документи със снимка - чрез тях, върху вас може да се упражни всякакво въздействие. Същото се отнася за специални за вас дати и особено рожденни, любими лични вещи, имена и прякори. Бъдете особено внимателни към дълго притежаваните часовници (дори и неработещите), тъй като между тях и собственика им се установява специфична връзка. Тя е толкова силна, че има регистрирани множество случаи, при които работещи часовници са спирали след кончината на своя собственик.

7. Свърши ли ви солта вкъщи - ще ви споходи бедност.

8. Никога не оставяйте върху покойник халката, закопчани колиета, завързани възли - това води до появата на привидения.

9. Ако ви се наложи да се върнете обратно, след като сте тръгнали на някъде, поздравете се на глас в огледалото (ако няма никой друг).

10. Ако черна котка ви мине път, това е предупреждение. Не самата котка ви навлича неприятности, тя само ви предупреждава.

11. Ако видите жена с празно ведро - и работата ви е празна.

12. Ако намерите пари, похарчете ги бързо и имайте предвид, че “от където дошли, там отишли”.

13. Не дарявайте и не приемайте подарък без символичен “откуп” носна кърпа и ръкавици (на раздяла), часовник (на мъка), остри предмети (водят до караници и скандали с последствия).

14. Ако странни неща стават в дома ви или просто нещо ви тревожи, огледайте добре всички врати, прозорци, черчевета и рамки за забодени кърфички, влакна, конци, топченца и други дребни предмети. Откриете ли нещо изхвърлете го, после направете основни почистване в дома си. В много случаи това е “първата помощ”, от която се нуждаете.

Е, това съвсем не е всичко от старите бабини суеверия, но запомнете, че дори и да нямат смисъл, поне не вредят.

Още съвети за предпазване от магии и проклятия

1. Укрепете своя духовен щит

Укрепете чакрите си за предпазване от магии

Вярвате или не, трябва редовно да се предпазвате от проклятия и магии. Преди много години практикуващите черната магия бяха изолирани в малки общности на Хаити, Африка и Луизиана. Днес черната магия е на световно ниво. Всеки, който завижда на вашия успех, може да наеме практикуващ черна магия в интернет.

Ако духовният ви щит не е укрепен, вие сте уязвими за отрицателна енергия и атаки на черна магия. Той ви задължава последователно да почиствате средата, ума, аурата си и чакрите си. Поддържайте околната среда у дома и на работа чиста. Освен това редовно прекадете у дома със запален градински чай и тамян. Проветрявайте дома по минимум 3 пъти на ден. Пречиствайте въздуха с масло от евкалипт и масло от чаено дърво. Пуснете слънцето да влезе у дома, като дръпнете завесите. В чистите, подредени и слънчеви домове по-трудно се задържа лоша енергия и магии. Изчистете ума си с медитация.

2. Използвайте морска сол

Солта е минерал на земята, който отдавна е приветстван заради способността си да прочиства и филтрира. Солта се ползва в процеса на мариноване и консервиране. Но освен всичко солта се използва за предпазване от магия. На много стари картини са изобразени хора, които правят примка от сол около себе си за защита от черна магия и проклятия. Въпреки че това е безспорно мощно средство, то просто не е функционално, освен ако не планирате да прекарате цял ден седнали в кръга със сол. Страхотната новина е, че солта няма нужда да е в кръгъл пръстен, за да ви осигури защитата от магия, от която се нуждаете. Можете да поръсите морска сол около цялата граница на вашия дом и това ще има същото въздействие. Всеки път, когато сте вкъщи, ще знаете, че сте защитени от проклятия... Можете да използвате ползите от солта и на работното си място. Сложете на бюрото си малка купа със сол на кристалчета. Кристалът ще усили защитния радиус на солта. Можете дори да носите мъничка кутия със сол в джоба или чантата си, за да ви предпази от черна магия.

3. Имайте положителни мисли

Научете как работят мислите. С всяка своя мисъл вие привличате определени неща. Когато вие разсъждавате негативно, привличате лоши събития и сте по-уязвими към магии. Това, което трябва да направите, е да се съсредоточите върху добрите неща, които се случват. Колкото повече научите как работи законът за привличането, толкова по-успешни ще бъдете в спирането на черната магия.

4. Направете си амулет

Амулетът е украшение или предмет, който отбранително отблъсква негативната енергия и черната магия. Амулетите срещу магия могат да бъдат достатъчно малки, за да се носят като бижута или да се крият в джоба ви. Амулетите също могат да бъдат част от интериора на вашия дом или офис. Докато имате амулет в собствеността си, той отблъсква черната магия духове, вампири и всеки, който ви мисли зло. Някои амулети, за които да помислим, са религиозни украшения, религиозни изображения, скъпоценни камъни или малки торбички с магически билки.

5. Забавлявайте се

Въпреки че магията не е шега работа, специалистите в тази област съветват, че най-доброто средство за защита от магии е доброто настроение. Когато се забавляваме и смеем, ние правим се радваме на крепко здраве. Когато сме здрави, в добро настроение и щастливи, ние автоматично си изграждаме силен щит срещу магии и проклятия.

6. Хвърлете магически предмети в течаща вода

Ако се опасявате, че ви е направена магия с определени предмети, не ги дръжте у дома повече. Хванете ги с ръкавици и ги хвърлете по най-бързия начин в течаща вода като река например. Така ще се предпазите от магията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
53
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Eftim Eftimov
Eftim Eftimov
24.08.2019 19:26
Само Иисус Христос може да ни пази от магиите, кръстете се в православната вяра и не ходете при врачки, магьосници, ходжи, не правете никакви ритуали.
3
0
Рея
Рея
19.07.2014 08:08
Пълните главите на хората с глупости защото нямате друго интересно с какво да си напълните страницата.
3
5
anna dailova
anna dailova
29.12.2011 23:31
vseki si vyarva v neshto
5
1