Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Свръхестествени Способности»Децата-кристали са новите деца индиго

Децата-кристали са новите деца индиго

Децата-кристали са новите деца индиго
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за теб:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

За новото поколение специални деца, децата-кристали, се заговори в края на 20 век и началото на 21 век. Аурата на тези деца има не кръгла, а кристална форма.

Това е абсолютен феномен, тъй като преди да настъпи настоящия век, всички хора са имали само кръгли аури. При децата кристали доминира чакрата на фонтанелата, спектър с виолетов цвят, включително бяла и прозрачна аура.

Според някои специалисти децата-кристали са следващата форма на децата-индиго. Децата-кристали проговорят по-късно, защото нямат нужда от общуване с околните - притежават ярко изразени телепатични способности.

Тези тези знаят много повече за всички наоколо, знаят неща, които възрастта им не предполага. Ако тези деца установят зрителен контакт с вас, вие вече изпитвате някакво особено привличане към тях.

Тези деца действат хипнотично. Децата-кристали са независими, игрите на обикновените деца не ги интересуват. Те смятат, че възрастните ги разбират, без да общуват с тях, защото самите те могат да четат мисли. По-късно, когато започнат да говорят, децата-кристали не стават по-разговорливи.

Деца Кристали

Масовото появяване на децата-кристали се наблюдава през последните четири десетилетия. Децата-кристали притежават качества, които имат и децата-индиго. И двете поколения са високочувствителни и способни да имат житейски мисии. Основната разлика се състои в характера им.

Индиго се отличават със своите "бойни" отношения - тяхната основна цел е да премахнат старите спомени. Затова възрастните, които не искат тези промени и живеят с миналото, не успяват да ги разберат. Под влияние на медикаменти обаче децата-индиго често губят удивителната си чувствителност и уникални способности.

За разлика от индиго, децата-кристали имат щастлива и уравновесена природа. Това поколение използва пътя, който е вече проправен от децата-индиго. Ако с тяхното идване "заваляха" диагнози хиперактивност, то е с появата на децата-кристали започнаха да се увеличават диагнозите аутизъм.

Вижте още:

- Забранените имена за деца по света;

- Кои са Звездните деца и как да ги познаем;

- Кои са пеперудените деца.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
55
47
36
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (28)

Изпрати
Янбибиян
Янбибиян
27.01.2016 23:11
Аз съм бенбен на бели точки, дайте ми съвет какво да правя :)
3
1
Noname
Noname
17.11.2015 07:19
za umni hora
1
0
Изи Мона
Изи Мона
05.09.2015 10:59
Нещо,което не се разбира,а и не иска да бъде разбрано,почти винаги се нарича-глупост и така се появява и наслагва самостоятелно един ПРЕДРАЗСЪДЪК в цялостното познание и знание на човека,точно поради това НЕЗНАНИЕ в малко познати ТЕОРИИ И ПРАКТИКИ.За да се изказва по принцип мнение,че дадено нещо е глупост,то това е преди всичко МАЛОЗНАНИЕ по дадената тема,без въобще да бъде проучвана тя или да съществува поне такова намерение.
3
0
Child of the light
Child of the light
05.12.2014 12:10
Тука само чета коментари на некомпетентни хора, които не са се сблъсквали никога с такива деца или вече пораснали личности. За ваша информация, реално едно такова дете не знае какво е, докато не го открие сам. Може да му отнеме години. Това не е мода, това не е измислица. Тези деца мислят като възрастни, затова не могат да се разбират с връстниците си. Много от тях са си задавали въпроса: Защо са по-различни от останалите? Много от тях биват накърнявани без причини, другите деца просто усещат, че те са различни. Такива деца не страдат от никакво заболяване. Също така ги мъчи въпроса: Защо хората виждат Бог в една личност написана в книга, когато той е цялата енергия на Вселената? Това го знаят без да им го казват. И затова, че са родени в християнски семейства, не смеят да си изкажат мнението по въпроса, за да не ги нарекат невярващи, а те са вярващи, вярват в Бог, но за тях, той няма име, няма и лице, той е енергията, която те усещат около себе си! Някои от тях от малки знаят отговорите на дадени болни въпроси за света и лъжите пуснали дълбоки корени в него. Първоначално не знаят, че това е истината, което им се върти в главата, но силната им развита интуиция им подсказва, че това е нещо, което знаят. И Алекс на теб, ако не ти харесва, че си Индиго и те е страх от големия товар, който е поставен на плещите ти, няма как да избягаш от него! Няма как да се сравняваш с другите хора, защото те вибрират на друга много по-ниска честота от теб. :) Всички ние сме енергия, енергия вибрираща и трептяща различно според това, колко се е развила дадена енергия от информацията, която е получава. А Индиго хората вибрират във високите честоти, защото са стари души. Та не давайте пошли коментари, когато не сте запознати с дадена материя за която изказвате мнение.
20
0
дея
дея
29.04.2014 03:17
Голяма глупост, естествено, че всяко поколение идва с повече натрупан опит, но да сложиш равенство между болестта аутизъм и изключителни способности, това си е глупаво. С такива теории често спекулират пред родителите на аутистите, не лекари, а тия дето пишат тези глупости. Болестта е болест, защото ти пречи да се развиваш нормално, а големите качества ти помагат да успееш, това са две различни неща.
15
9
Звезда
Звезда
09.04.2015 21:33
Аутизъм не е заболяване а състояние на различност...... но вие очевидно сте от стадните видове ......аз които ако не си в матрицата си аут...Много път има още да извървите............за съжаление сте назад в вселенското си развитив!
10
4
алекс
алекс
11.03.2014 11:07
Какво да направя ? Аз съм дете индиго и не разбирам искам да знам? Чуствам се страно и искам да разбера много неща ??? Помощ !!!!!
0
2
приятел
приятел
14.03.2014 11:04
Момче или момиче си
0
4
суаг може би :*
суаг може би :*
08.02.2014 00:37
не е нужно да си кристал за да си хиперактивен аз съм си и не мисля че съм кристал ;)
2
2
Вики
Вики
05.01.2014 20:25
Че житието и битието се отразява на поколенията спор няма! Може да има едни или други болестни отклонения в резултат на това.Не трябва веднага да се клеймят децата на индиго, кристали и др аури за да стряскат родителите с изопачена представа за проблемите които действитлено са спътник на всяко поколение.И без това пропастите между поколенията стават все по доловими, остава и да се плашат едните от другите като, че за опасни същества, а не техни деца.
1
1