Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Извънземни»Кроманьонците - потомци на извънземни

Кроманьонците - потомци на извънземни

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k884
Кроманьонците - потомци на извънземни

Досега не е обяснен феноменът на появата на кроманьонеца на нашата планета. Истинска загадка е как преди около четиридесет хиляди години вместо звероподобните неандерталци изведнъж в пещерите се заселили високи красавци с идеални черепи, като на съвременните хора.

Оказва се, че генетичният код на неандерталците има съвсем малко общи допирни точки с генетичния код на съвременния човек и на кроманьонеца. Корените ни просто се прекъсват преди четиридесет хиляди години.

Вероятно отговорите се крият в древните книги и хроники, които разказват за небесни знамения, летящи същества, ангели и синове Божии, които се спускали от небето и взимали за жени човешки дъщери.

С такива факти е изпълнена и Библията, съставена от древните летописци. Те не са знаели нищо са НЛО и за възможностите за контакти с извънземни.

Кроманьонците - потомци на извънземни

Пиктографската писменост на древните шумери, създадена през 3300 г. преди новата ера, съдържа думата „богове”. Първата сричка от тази дума представлявала рисунка на летяща ракета.

Шумерите изобразявали боговете като високи хора. Съобщения за НЛО има при Плутарх, който описал летящия обект като огромно горящо буре, има ги и в средновековните европейски хроники.

Известният италиански скулптор Бенвенуто Челини описва как видял близо до Рим в небето огромен светещ обект, който той оприличава на гигантски дънер.

Всички хроники от древността описват горе-долу еднакви явления. Пророк Иезекил, чиито видения са описани в Библията, разказва как е видял в небето четири подобия на животни, а в средата на всяко имало човек, и около него имало криле.

Иезекил се опитва да опише някакъв вид хеликоптер, вероятно доста по-модерен от съвременните. Той описва ангели, които при излитане със страховит гръм изчезват в небето с огнени колела под крилете си.

Библията описва ангелите като човекоподобни същества. Може би съвременният човек, загадъчно появилият се на Земята кроманьонец, е един от тях.

Старият Завет разказва за това, как синовете Божии слизали от небето и избирали жени от Земята, а те им раждали високи красиви деца. Вероятно древна техническа цивилизация е повлияла върху развитието на хората.

Не е изключена вероятността генетичният код на човека частично да е заимстван от космическите пришълци и теорията за еволюцията да се окаже не съвсем точна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
06.10.2012 11:11
Защо ми триете коментарите ве?!
1
0
Анонимен
Анонимен
04.10.2012 17:20
Поправка: Хората намират пръстена.
1
0
Никола
Никола
24.09.2012 13:43
Дарвин никога не е казва, че хората се произлезли от маймуните. Той само е създал теорията за еволюцията, но никъде не споменава, че сме произлезли от маймуните!!!!!
2
0
4овек
4овек
19.03.2012 20:43
А от къде се е появил ,,висшия разум,,?
1
0
Лили
Лили
21.12.2011 07:03
Знам ,че не сме произлезли от маймунуте. Ако беше така ,защо 20 века една маймуна на стана човек?
1
0
Борис
Борис
16.10.2011 12:24
Разбира се, че има намеса свише в книга на Енох, нещата са обяснени много по - подробно от Библията.
3
0
?
?
21.08.2011 00:31
Аз също мисля, че Дарвин греши.
2
0
мейра
мейра
08.07.2011 09:40
Ако Дарвин се има за потомък на маймуна, то за мен това е обида. Убедена съм, че има намеса на висш разум.
1
1