Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Силата на огледалото

Силата на огледалото

Нина НордНина Норд
Джедай
760493
Огледало
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

От векове огледалото се смята за магически предмет. В много страни жените гадаят с помощта на огледала, а предсказателите можели да виждат бъдещето в огледалото.

На Изток огледалата са били смятани за пазители от зли духове и много хора ги носели на врата си като амулет. Огледалото може да донесе не само полза, но и вреда.

Огледалото може да отразява и да притегля енергиите в пространството. То е идеално средство за коригиране на нежеланите ъгли в помещението. Известно е, че положителната енергия влиза в дома ни през вратата и се привлича от течаща вода.

Ако тоалетната или банята ви са точно срещу входната ви врата, всичко хубаво, което влезе във вашия дом, ще се изпари в посока течащата вода в банята или тоалетната.

В такъв случай ще ви помогнат две големи огледала. Те трябва да са големи колкото вратата и да ги закачите не само от външната, но и от вътрешната страна на помещенията.

Огледало в Спалнята

Външното огледало няма да допуска изтичането на положителната енергия, а вътрешното ще задържа негативна енергия. Ако обаче тези помещения са точно срещу входната врата, най-добре е да прибегнете до малко кръгло огледало, което да е закачено на нивото на стомаха на главата на семейството. Закачете едно от вътрешната и едно от външната страна на вратата.

Огледалото в коридора ви трябва да е с човешки ръст. Ако човек се оглежда в огледалото, но не вижда определена част от тялото си, той ще има здравословни проблеми точно там.

Огледалото е много силно коригиращо средство и силен амулет. Затова трябва да го използвате внимателно. Не прекалявайте с огледалата в дома си.

Огледала в спалнята може да има, стига в тях да не се отразяват спящи хора. Колкото е по-голямо огледалото в банята, толкова по-добре. В кухнята огледало може да се закачи, но само ако отразява масата за хранене или печката.

Мийте огледалата в дома си възможно по-често. Ако не измивате негативите, които са натрупали огледалата, те могат да се превърнат в бомба със закъснител и да предизвикат безпричинни скандали.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
512
49
31
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Monny Monsterr
Monny Monsterr
29.03.2014 00:43
Аз вярвам в силата на огледалата. И според мен е много важно разположението им в дома.
4
1
рабиоса
рабиоса
16.03.2014 21:26
На мен огледалото в спалнята ми отразява точно леглото :(
4
0
Monny Monsterr
Monny Monsterr
29.03.2014 00:42
Премести го ако имаш място. Ако огледалото ти е на гардероба например (както е при много хора), може да направиш разместване. Защото ако огледалото те отразява докато спиш ще имаш неспокоен сън.
7
1
nessy
nessy
16.07.2013 22:37
според фън шуй поставено огледало срещу входната врата значи ,влизащата енергия "бяга" обратно навън.
4
0
Светла
Светла
16.07.2013 02:18
И аз това не разбрах, мисля, че са искали да напишат за малкото огледало, ако е точно ДО входната врата, а не срещу нея. Доста объркващо
2
1
Monny Monsterr
Monny Monsterr
29.03.2014 00:41
Ако е точно слещу входната врата се слага малко кръгло огледало, защото голямото ще отрази енергията направо навън.
0
1
мира
мира
02.06.2013 10:38
Не можах да разбера - ако тоалетната или банята са срещу входната врата големи или малки огледала? Абе май статията е дрън-дрън....
2
0
Monny Monsterr
Monny Monsterr
29.03.2014 00:40
Малки огледала.
1
0