sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Огнените цветове зареждат със страст и енергия

Огнените цветове зареждат със страст и енергия

Нина НордНина Норд
Джедай
788550
Огнените цветове зареждат със страст и енергия
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Ако любовта с партньора вече е прераснала в досадна рутина, добавете червено и жълто във вашия дом. Според фън-шуй това ще възроди горещата страст на половинката ви.

Така например в кухнята можете да закачите връзка сушени червени чушки. Картина, която изобразява огън, също ще помогне за възраждането на любовта ви.

В спалнята закачете огледало до прозореца, за да може в него да се отразява изгревът и залезът на слънцето. Освен червеното и жълтото по-чувствени ще ви направят охрата и цветът на кафето и чай.

Синьото и зеленото ще добавят в контактуването ви с партньора повече доброжелателни емоции. А ако решите да се развихрите, можете да облепите стените на спалнята с тапети, които са в цветовете на всички пет стихии.

Огнените цветове зареждат със страст и енергия

Това са земята, огънят, водата, металът и дървото. За повече чувственост поставете в спалнята стъклен съд с вода, която е боядисана в лилаво, изумрудено или черно.

Земята и водата ще направят отношенията ви с партньора много по-открити и по-искрени. Раковинки, които сте открили по време на отпуската си на морето, или парченца цветно стъкло ще заредят помещението с положителна енергия.

Можете да поставите на рафт в спалнята си розова морска раковина. Ако не можете да намерите такава, купете си парченце необработен кехлибар и го сложете на перваза на прозореца в спалнята си.

Ако видите на морския бряг или някъде другаде камъче, което просто ви кара да го вземете със себе си, не се колебайте и го вземете в дома си. То ще ви зареди с положителна енергия и ще отнеме от вашия негативен заряд.

А ако решите да зарадвате ваш близък приятел, подарете му това камъче, защото то ще е заредено с вашата любов и ще го дари със спокойствие и щастие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest