sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Лошите спомени блокират силата ви

Лошите спомени блокират силата ви

Нина НордНина Норд
Джедай
788548
Лошите спомени блокират силата ви
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Разликата между традиционната медицина и методите, които се използват, за да накарате подсъзнанието си да ви помогне, е огромна.

Според традиционната медицина тялото ни е само кола, която се управлява от компютър, а ние сме само пътници в тази кола. И ако тя не работи, значи някоя негова част се е счупила – т.е. необходими са лекарства или операция.

Според методите, които използват подсъзнанието, тялото ви би могло да се сметне за кола, но вие не сте пътник, а шофьор и именно вие взимате решенията. Достатъчно е да се научите да управлявате тялото си, за да сте здрави.

Преди векове хора, приковани към леглото от нелечима болест, внезапно са оздравявали и то само със силата на мисълта и като са променяли убежденията си.

Лошите спомени блокират силата ви

Шаманите на Хавайските острови използват интересен подход, известен като хуна – това на местния език означава тайна. Тя съдържа лечебни техники, философия, начини за реакция спрямо стреса.

Основните правила на хуна могат да ви помогнат да управлявате тялото си и да не боледувате, а също така да се чувствате винаги във форма и да сте щастливи.

Трябва да внимавате с мислите си, защото те са материални. Действайте с тях така, както с предметите. Помнете, че силата ви нараства, ако помагате на другите.

Използването на тази сила за лошо предизвиква напрежение, което ще я намали. Същото важи и за болестите. Ако стиснете зъби и се борите с болестта, опитвате се да я подтиснете, болестта започва да се съпротивлява.

Светът е такъв, какъвто го възприемате. Както го виждате, такъв е той за вас. Няма никакви граници – те са само в нашето съзнание и в нашите мисли.

Винаги избирайте правилна и ясна цел, не се ориентирайте към размити цели. Моментът на властта ви над този свят, над себе си и над съдбата си е тук и сега. Всичко друго е илюзия.

Лошите спомени и безпокойството за бъдещите несгоди блокират силата ви. Изпълнението на желанията винаги започва тук и сега. Ако искате нещо, вече сте го започнали.

Силата е във вас. Никой няма да помогне. Само вие. Ако сте в хармония с това, което имате, ще го направите още по-добро. Ако искате здраве, обичайте здравето. Ако пожелавате зло на някого, няма да постигнете нищо в живота.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
44
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
LinaViraAssaAmy
LinaViraAssaAmy
14.11.2012 17:44
Що се отнася до болестите човек не е застрахован от никоя болест и ако вие вече боледувате от нещо трудно лечимо ще ви кажа това което ни каза един професор по медицина в медицинският факултет:,,Заживейте с болестта си като сиямски близнаци, приемете я ,че тя вече съществува и макар да знаете,че не ще можете да се излекувате от нея напълно тя не трябва да ви пречи да живеете живота си пълноценно!,,
ОБИЧАМ ВИ! Не се срамувайте от болестта си, приемете я като изпитание да ви направи по-добри и вярвайте,че сте станали много по-добри от преди!
5
0
буба
буба
26.02.2011 13:37
Много добре казано и с цел да се повторя, наистина това не е нещо ново, ако някои който желае да получи повече информация нека прочете книгите Излекувай живота си и Подсъзнанието може всичко, а няма да е лошо да изгледате и филма Тайната има и такава книга също. Много истини има в тях, над който, ако се замисли човек, наистина ще стигне до извода, че такъв е смисъла на живота.
1
0
Lili
Lili
25.02.2011 16:49
Браво, на който е решил да напише това. Не че е нещо ново, за който се интересува от тези неща, но за някои хора със сигурност ще бъде ново и от голяма полза. Дано повече хора го прочетат и разберат посланието.
2
0