Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Браковете в годината на заека са успешни

Браковете в годината на заека са успешни

Браковете в годината на заека са успешни
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

След като изпратихме 2010-та, Годината на Белия тигър, Новата 2011-та година ще мине под знака на Заека. Според китайския лунен календар годината на Заека носи чистота, доверие, справедливост и любов.

Годината на Заека започва на 3 февруари 2011 г. и завършва на 22 януари 2012 г. Според традициите цветът на годината е белият, а щастливото число е 2.

Положителните качества на заека ще ви донесат много хубави емоции. Той е дружелюбен и лоялен към всички, които обича. Белият заек е много гостоприемен и цени домашния уют и красотата.

Заекът е семейно животно. Той е символ на плодовитостта и спокойствието. Китайците твърдят, че след миналата 2010 година, идва по-спокоен живот през новата.

Браковете, които ще се сключат пред Годината на заека, са много успешни, тъй като дългоушкото е много романтично и предано животинче.

Заекът е педантичен и не обича безпорядъка в делата, мислите и обстановката. Той ще покровителства всички, които имат отношение към науката. Според китайския хороскоп успешна година очаква дипломатите, свещениците, професорите и хората с творчески професии.

В годината на Заека ще дадат плодове съвместни пътешествия. Годината предразполага към общуване, преговори, сделки и срещи.

Според китайския хороскоп Заекът е един от най-силните негови представители, също като Тигъра или Дракона. За разлика от тях обаче той е най-големият късметлия. Никой друг няма толкова ярко изразена способност да се измъква от неприятностите, които на практика почти никога не са фатални за Заека.

Децата, родени през 2011 година, ще бъдат талантливи и доброжелателни и от рано ще изразят желание за независимост. От Зайците стават чудесни дипломати, адвокати. За тези професии Заекът има незаменим талант - урежда всичко така, че всички страни, участващи в дело, преговори или сделка да са доволни и убедени, че резултатът е в тяхна полза.

Заекът никога не води словесни битки. Вместо да нарани нечие самолюбие с оскърбителни думи, той ще поласкае "врага" и пак ще постигне целта си.

Известни личности, родени в годината на Заека: Алберт Айнщайн, Леон Троцки, Франк Синатра, Папа Бенедикт XVI, Анджелина Джоли, Брад Пит, Джони Деп, Дейвид Бекъм, Тайгър Уудс, Уитни Хюстън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest