Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Овен с асцендент Телец

Овен с асцендент Телец

Овен с асцендент Телец

Овен с асцендент Телец означава, че вашата личност е мощна и ориентирана към действие, всъщност вие сте стремителни и уверени и обичате да се утвърждавате напълно.

Динамични и предприемчиви сте, освен това знаете какво искате и, независимо от сферата, преследвате и постигате целите си с упоритост и решителност. Волята ви е несломима, инвестирате изцяло и усърдно в постигането на целите си и никой не може да ви спре.

Овен с асцендент Телец е свързан с изгряващото Слънце. Изгряващите знаци определят началото на деня, така че трябва да се събуждате бавно и методично. За да се концентрирате, трябва да поседите на леглото си за няколко минути.

Най-добрата сутрешна рутина за този знак е да изпие чаша горещ чай или кафе и да полее растенията в градината си, последвано от прекрасна закуска. Рутината е важна, защото го стабилизира. Овенът с асцендент Телец предпочита да отиде на фитнес преди работа, като се съсредоточава върху тренировките с тежести.

Комбинацията Овен с асцендент Телец ви дава чудесна възможност за бизнес, тъй като сте водени от постоянния стремеж към физическа сигурност. Трябва да имате частна собственост и това може да ви направи силни и уверени. Във вас има страна, търсеща удоволствие, която понякога ви кара да се откъснете от реалностите на живота и да се потопите напълно в удоволствието, което води до харчене. Бъдете внимателни. Това може да ви доведе до пристрастяване, проблеми и фалит.

Да се научите да творите за общото благо, може да бъде удовлетворяващо за вас. Овен с асцендент Телец определено е интересна комбинация. Изгряващият Телец помага да запазите любовния си живот страстен и вълнуващ по всяко време. Този компонент позволява на Овена да направи най-доброто за връзката и да следва планове. Има динамична личност, която понякога може да се превърне в доминираща, а понякога дори в агресивна. За щастие, изгряващият Телец до известна степен помага да се преодолее агресивността на Овена.

Овен с асцендент Телец - личност

Според персонализираната прогноза, ако Овенът наистина е флегматичен, тогава издигането на Телец ви прави по-реактивни, особено със зрелостта: по-малко рефлексивни мисли и повече спонтанност. Може да ставате все по-отдадени на момента, на внезапни импулси и от време на време това дори ще се превърне в дългосрочна нестабилност. Предпочитате да изтриете миналото с изблик на гняв, отколкото да оставите всичко да отмине. В крайна сметка асцендентът Телец може да не подобрява характера ви. Той допълва и гарантира силата ви за реализация, съчетавайки упоритостта ѝ неотклонимостта на Телец със скоростта на реакция на Овен, и ви прави страхотни, когато имате идея в ума. Освен това се научавате да поемате рискове, което няма да ви навреди, защото знаете как да стоите на краката си. Вие сте бастион на силата на волята и ще смажете всеки, който се опита да ви спре!

Хората от зодия Овен с асцендент Телец са честни, ценят автентичността и личното уважение, а изгряващият Телец предлага тиха сила и стабилност, която добавя спокойствие и увереност в собствените вярвания и способности за постигане на мечтите, изложени от Овена. Овенът с асцендент Телец вдъхва невероятно доверие на другите в професионална обстановка, защото притежава стремежа и далновидния дух на Овен, смесени с надеждното, трудолюбиво и хармонично присъствие на Телец.

Това е печеливша комбинация и гаранция за успех, тъй като и двете зодии са трудолюбиви, целеустремени и амбициозни. Докато Овенът има възхитителна нагласа да достигне до звездите, която може да му помогне да стигне далеч и да преследва мечтите си, изгряващият Телец позволява малко практичност и реализъм.

Овен с асцендент Телец - жена

Овен и асцендент Телец

Жената Овен яде или се отдава на физически удоволствия, когато е под силен стрес. Тя е силно физически емоционална с високо сексуално желание, иска да бъде интимни с другите колкото е възможно повече, особено когато е млада.

Ако сте представителка на този знак, сте рационална и практична и въпреки това не сте опортюнистичен или антиклимактичен тип. Следвате убежденията си докрай и се придържате към последователната си позиция. Изглеждате здрав и спокоен човек, но в действителност имате пламенно сърце!

Овен с асцендент Телец - мъж

Физически тези мъже може да имат две леки изпъкналости на челото и тежест в коремната област. Те може да имат силни, мускулести тела и физически структури, които могат да вдигат много тежести и да изпълняват тежки упражнения във фитнеса. Хората Овен са импулсивни и бързи в действията, докато гневът на хората Телец нараства с времето. Тяхната мощна енергия трябва да бъде овладяна, така че тези, с които искат да прекарват времето си, да не бъдат претоварени от напредъка им.

Овен с асцендент Телец - съвместимост

Скорпионът ще бъде сериозен претендент за любовта, тъй като той управлява връзките. Скорпион някога е бил управляван от Марс и разбира основната природа на Овен и е противоположност на Телец, така че ще има огромно привличане във въздуха между тези двама. Други зодии, които биха били добри с този знак, са Близнаци, Везни и Лъв, както и Овен, Телец и някои Риби. Партньорите понякога могат да се почувстват съкрушени от този ентусиазиран подход.

Овен с асцендент Телец - любов

Според прогнозите в любовта вие сте страхотен съблазнител. Веднъж във връзка, чувствата ви са солидни, вие сте лоялни и внимателни, но и много собственически настроени. Вашето благополучие зависи от вашата физическа и емоционална сигурност. Във връзките си често сте ревниви, с което рискувате да задушите партньора си. Тази зодия е лакома, когато става въпрос за любов, секс, срещи и връзки. Телецът е най-сексапилният знак на зодиака и управляван от Венера, планетата на любовта, може да бъде един от най-упоритите, лоялни любовници. Сексът е закуска, обяд, вечеря и десерт за Телеца!

Прегръщате живота в най-голяма степен и търсите връзки, където страст, романтика, нежност и сила съществуват заедно. Обичате да угаждате и съблазняването е идеална форма на съблазняване за вас, което е една от причините житейският ви път да е разделен на две емоционални части. Когато се влюбвате, вие сте спокойни, изобретателни, наблюдателни и внимателни към партньора си. Стремейки се към хармония, вие избягвате конфликти, дори това да не ви пречи да бъдете директни и откровени в отношенията си. Семейството и децата са силни ценности, които веднага определят основата на вашата двойка.

Овен с асцендент Телец - здраве

Овен с асцендент Телец

Заради любовта към удоволствията наистина трябва да има ограничение за консумацията на алкохол. Всяка менструална болка или неразположение по време на бременност трябва да бъде решена незабавно. Тренирането може да причини болка в долната част на гърба, така че загрявката е от съществено значение. Изключително важно е да пиете колкото се може повече вода и да пиете пречистващи чайове като зелен чай с мента и лимон.

Овен с асцендент Телец - кариера

Когато става въпрос за кариера, Телецът управлява визията за бъдещето и големите цели, докато Овенът управлява ежедневната работа. Това има интересни последици за това дали човек може да започне кариери, свързани с технологии или право, или по-специално с киберсигурност и проследяване на престъпници, действащи в киберпространството. Представителите на тази зодиакална комбинация могат също да бъдат спортисти или певци, тъй като Телецът е Изгряващият господар.

Овен с асцендент Телец – личност

Вие сте трудолюбиви и ентусиазирани, но имате нужда от страст в дейността си. Вие сте решителни, жизнени и организирани, което означава, че отговорностите и допълнителната работа не ви плашат, дори напротив! Освен това знаете точно как да се съобразявате с йерархията и поддържате добри отношения с началниците си. Вие обаче сте независими и затова предпочитате самотната работа пред работата в екип.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest