Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Ангелско число според зодията: какво разкрива за теб

Ангелско число според зодията: какво разкрива за теб

Ангелско число според зодията: какво разкрива за теб

Ангелски числа са тези, които се повтарят, и ги виждаме често. За някои хора те са просто съвпадение, но други търсят скрития смисъл в тях.

За тези, които вярват в магията на ангелските числа, е предложението кое от тях носи късмет на съответната зодия. Всеки може да провери своята.

Ангелско число 1

Числото 1 в повторение е свързано със Слънцето. То влияе на хората, родени под зодиакалния знак Лъв. Единицата е символ на положителното начало, на активния живот и успехите в бизнеса. За зодия Лъв то е числото на успеха. Това, от което трябва да се пазят, е 2, то пък ги дърпа назад и пречи на развитието им.

Ангелско число 2

Ангелско число според зодията

Числото 2 е свързано с Луната. Двойката носи енергията на сигурността и любовта и е ангелското число на зодия Рак. Навсякъде, където се среща комбинация от двойки - 22, 222, 2222 символизира спокойствието и късмета. Тази зодия трябва да се пази от струпването на единици.

Ангелско число 3

Тройката е под знака на Марс. Той е щастливо число за зодиите Скорпион и Овен. Във всяка сфера, предлагаща развитие, е добре представителите на тези зодии да се обградят с числото 3 натрупано в комбинация от 2, 3, 4 и повече цифри. Като талисман или бижу, тройката се открива в изображението на триъгълник.

Ангелско число 4

Числото 4 е свързано с Меркурий и с дълбока мъдрост, знания, наука, информация. Щастливо число е за Дева и Близнаци. За тях щастливо е и числото 13, освен струпването на четворки.

Ангелско число 5

Юпитер бди над това число. То носи мощна положителна енергия за зодия Стрелец. Щом дори една петица присъства в комбинация от числа, Стрелците могат да бъдат спокойни, това число носи добра енергия за тях.

Ангелско число 6

Планетата Венера е в тясна връзка с числото 6. Специална хармония това число създава за зодиите Везни и Телец. То носи всеки път положителни емоции на хората, занимаващи се с нещо любимо. Носи им успех и в любовта, а комбинациите с 4 и 9 са подходящи за 6, освен струпването на шестици.

Ангелско число 7

Ангелско число за зодии

Седмицата е под знака на планетата Сатурн. Носи късмет на зодия Козирог. Принципно тази планета създава пречките в живота, но представителите на Козирога с помощта на числото 7 ще преминат винаги лесно през тях. Числото 7 е и това, което им помага на чуят съветите на совите ангели-хранители.

Ангелско число 8

Уран отговаря на това число. То е щастливо за зодия Водолей, който черпи енергия от двойния образ, свързващ ги с невидимите измерения. Това е число на различните, оригиналните, способните. Символът на безкрайността е винаги креативен и свързан с осмицата.

Ангелско число 9

Планетата Нептун и числото 9 са във връзка и планетата помага за завършеността, затварянето на кръга, символизирано от числото 9. Това е числото на зодия Риби, което помага на представителите на знака да вземат решение в трудни ситуации. Както и да привличат любовта към себе си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest