Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Кои цветове носят късмет и щастие за зодия Водолей?

Кои цветове носят късмет и щастие за зодия Водолей?

Кои цветове носят късмет и щастие за зодия Водолей?
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Всеки от дванадесетте зодиакални знаци има свой цвят, който осигурява късмета, благополучието и духовната и физическа енергия на представителите му. Той влияе на положителните и отрицателните потоци на енергията и има важно място в живота им.

За зодия Водолей тези цветове са преди всичко синьото и зелено и комбинацията между тях, какъвто е цветът тюркоаз.

Цвят тюркоаз за Водолей

Този нюанс е кръстен на едноименния скъпоценен камък тюркоаз, обагрен в синьо-зелено. Светло зеленото, светло синьото и едва забележимо жълто са се смесили, за да дадат този интересен цвят, чиято връзка със зодия Водолей не е случайна. Той символизира яснотата на мисълта и комуникативните възможности на Водолея.

Обединявайки спокойствието на синия цвят, растежът, символизиран от зеления и енергията, идваща от жълтия, цветът тюркоаз за Водолей подпомага бистрата мисъл на представителите на знака.

Тъй като този цвят добре контролира емоциите, той носи душевен баланс и стабилност на Водолеите, зарежда ги духовно по време на стресови изпитания, разпръсква чувството им за самота.

На прекалено бурните емоционално личности от знака се препоръчва да се обградят с този цвят, за да балансират емоциите си.

Син цвят за Водолей

Синьо за зодия Водолей

Яркото и силно синьо не е най-добрият избор за нюанс за Водолея, подхожда му повече спокойният и мек оттенък на цвета. Синьото има лечебни свойства за знака. Той успокоява и намалява негативните емоции, помага да спре болката, премахва възпалението и балансира кръвното налягане. Предизвиква усещане за спокойствие в този зодиакален знак и за Водолеите това е знакът на истината.

Зелен цвят за зодия Водолей

Зеленият цвят влияе много разнообразно на Водолеите. Тай балансира емоционалното им състояние, възстановява умственото им спокойствие. Този цвят е едновременно пълен със спокойствието на природата и нейната енергия и затова помага при лечение на сърдечни заболявания.

Зеленото укрепва имунната система, стабилизира нервната система, активира прочистването на вътрешните органи, на първо място на черния дроб и храносмилателната система от токсините. Затова всеки Водолей, който преминава лечебен курс, трябва да заложи на зеления цвят.

Зелен цвят за зодия Водолей

Оттенъците и нюансите на синьото и зелено ще внесат в живота на Водолея спокойствие. Стресът ще отстъпи, а психическите натоварвания няма да тежат, ако тези цветове съпътстват ежедневието на този знак.

Вижте още:

- 20 отличителни черти на зодия Водолей;

- Неочаквани черти на зодия Водолей;

- Отличителни черти на Водолей.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest