Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Предсказания и Пророчества»Най-известните предсказания на Едгар Кейси

Най-известните предсказания на Едгар Кейси

Предсказания на Едгар Кейси

Едгар Кейси (1877-1945 година) е американски мистик и медиум, който е известен със своите "спонтанни състояния на транс на съзнанието", по време на които дава предсказания и извършва диагнози за здравето на хората.

През своя живот Едгар Кейси прави над 14 000 сесии в транс състояние, в които предоставя информация относно различни теми като здраве, рехабилитация, реинкарнация, свръхчувствителност и предсказания за бъдещето. Те могат да бъдат полезни на света и да се замислят онези, които биха могли да дадат своя принос за световното благо.

Ето някои от най-известните предсказания на Едгар Кейси:

Предсказание на Едгар Кейси за Атлантида

Кейси даде подробни описания за изчезналата цивилизация на Атлантида, представяйки я като високо развита, но с намерения за власт и манипулации. Той предупреди, че ако хората не научат от грешките на Атлантида, подобни катастрофи могат да се повторят.

Предсказания на Едгар Кейси за здраве

Кейси извършваше диагнози и предсказваше потенциални здравословни проблеми при хората, които го посещаваха. Неговите предсказания включваха откриването на здравословни проблеми като рак, преди да бъдат открити със съвременни медицински методи.

Предсказания на Кейси за бъдещи събития

Най-известните предсказания на Едгар Кейси

Кейси направи няколко предсказания относно световни събития и научни открития. Например, той предвидя използването на лазери за медицински цели, наличието на нафта в Аляска и участието на Съединените щати във Втората световна война.

Предсказания за рехабилитация

Кейси предоставяше информация относно методи на рехабилитация и лечение за различни здравословни проблеми. Това включваше и предлагане на диети, хранителни добавки и други натурални методи на лечение.

Важно е да отбележим, че много от предсказанията на Едгар Кейси не са били научно потвърдени и се разглеждат като предмет на спекулации и субективни тълкувания сред различни източници. Нещо повече, някои от предсказанията му не са се сбъднали или са били противоречиви.

Винаги е добре да се запознаете с различните гледни точки и да използвате критично мислене при оценката на подобни предсказания и твърдения. Не се задълбочавайте и не вземайте всичко за истина. Важно е да се замислим над личните си дела и да сътворим най-доброто за собствения ни живот и благосъстояние.

Вижте още:

- Добрите пророчества на Едгар Кейси;

- Едгар Кейси за силата на камъните и кристалите;

- Едгар Кейси - спящият пророк и ясновидец

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest