Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Ритуал със свещ за привличане на пари

Ритуал със свещ за привличане на пари

Ритуал със свещ за привличане на пари

Извършването на ритуал със свещ за привличане на пари е обичайна практика в различни духовни и магически традиции. Ето прост ритуал със свещи, който можете да опитате:

Необходими материали за ритуал със свещ за привличане на пари

Зелена свещ: Зеленото често се свързва с просперитет и изобилие.

Свещник или чиния: За безопасно задържане на свещта.

Кибрит или запалка: За запалване на свещта.

Писалка и хартия: За записване на вашите намерения.

По избор: билки или етерични масла за теглене на пари (напр. канела, босилек или пачули).

Как да направим ритуал със свещ за привличане на пари

Намерете тихо и спокойно място, където няма да ви безпокоят. Почистете района, като изгорите малко градински чай или тамян, ако желаете.

Вземете зелената свещ и издълбайте във восъка символи или думи, които представляват богатство и изобилие. Можете да използвате обикновен знак за долар ($) или друг значим символ.

Ритуал за привличане на пари

Поставете свещта в нейния държач или върху чиния и я запалете.

Седнете удобно пред свещта и поемете няколко дълбоки вдишвания, за да отпуснете ума и тялото си.

На лист хартия запишете намерението си за привличане на пари. Бъдете конкретни относно сумата или финансовите цели, които искате да постигнете. Използвайте позитивен език и си представете, че вече имате парите.

Дръжте хартията в ръцете си и си представете как енергията на изобилието тече през вас. Почувствайте емоциите на радост и благодарност за парите, които идват в живота ви.

Сгънете хартията и я задръжте над пламъка на свещта (но внимавайте да не я изгорите). Визуализирайте как пламъкът пренася енергията на вашето намерение във вселената.

Поставете сгънатата хартия под свещника или чинията, като се уверите, че е в безопасност от запалване.

Седнете и медитирайте за няколко минути, като се фокусирате върху намерението си и пламъка на свещта. Вижте себе си като финансово богат и способен да постигнете целите си.

След като се почувствате готови, загасете свещта (духнете я или използвайте щипка). Съхранявайте сгънатата хартия на сигурно място или я носете със себе си като напомняне за вашето намерение.

Повтаряйте ритуала за привличане на пари редовно, в идеалния случай веднъж седмично или толкова често, колкото почувствате, че го правите.

Не забравяйте, че ритуалът е начин да насочите намерението и енергията си към привличане на пари. Важно е да предприемате практически стъпки и в ежедневието си като бюджетиране, спестяване и предприемане на действия, съобразени с вашите финансови цели.

Вижте още:

- Зелен нефрит за привличане на пари и богатство;

- Талисмани за портфейла привличат парите като магнит;

- Цветове за привличане на пари.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest