Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Ритуали със захар за разваляне на магия

Ритуали със захар за разваляне на магия

ритуали със захар

Магията, като феномен, винаги е била тема на очарование за хората от различни култури и цивилизации.

От древните заклинания до съвременните ритуали, силата на магията е била търсена заради способността й да носи късмет, да лекува физически и емоционални рани и да предпазва от вреда.

Но какво се случва, когато магията, която сте направили, се обърка или трябва да отмените магията на някой друг? Тук идва развалянето на магия със захар.

Развалянето на магия със захар е традиционен ритуал, който се използва от векове за противодействие на ефектите от негативни заклинания, премахване на проклятия и неутрализиране на злите енергии. Ритуалът е прост, но мощен и не изисква нищо повече от захар и силно намерение. Ето как да изпълните ритуала със захар за разваляне на магия:

Стъпка 1: Съберете материалите

Ще ви трябват захар, купа и лист хартия. Можете да използвате всякакъв вид захар, но се препоръчва да използвате сурова захар или кафява захар, тъй като се смята, че те имат повече заземяващи свойства.

Стъпка 2: Запишете намерението си

ритуали със захар за разваляне на магия

Вземете листа и запишете намерението си, като ясно посочите какво искате да неутрализирате или премахнете. Например можете да напишете: „Развалям това заклинание и неутрализирам всички негативни енергии“. Сгънете хартията наполовина и я оставете настрана.

Стъпка 3: Изпълнете ритуала

Изсипете захарта в купата и я дръжте в ръцете си. Затворете очи и се съсредоточете върху намерението си, визуализирайки как заклинанието се неутрализира и всички негативни енергии се разсейват. Кажете намерението си на глас и поръсете захарта върху хартията.

Стъпка 4: Изхвърлете захарта

Вземете хартията със захарта и я заровете в земята или я изхвърлете в кофа за боклук. Можете също да го изхвърлите в тоалетната, ако предпочитате.

И това е! Ритуалът е завършен. Можете да повтаряте този ритуал толкова често, колкото желаете, в зависимост от това колко силна е магията или отрицателната енергия, която се опитвате да неутрализирате.

В заключение, развалянето на магия със захар е прост, но ефективен ритуал, който се използва от векове за противодействие на ефектите от негативните заклинания и премахване на проклятия.

Това е мощен инструмент, който можете да използвате, за да защитите себе си и близките си и да върнете мира и баланса в живота си. Не забравяйте, че силата на този ритуал се крие във вашето намерение, така че се съсредоточете върху целта си и вярвайте в силата на магията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest