sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Тигър насън - всички тълкувания

Тигър насън - всички тълкувания

Тигър насън - всички тълкувания

Тигърът е зашеметяващо животно с красива отличителна украса и страховит авторитетен външен вид.

Тигърът е най-едрият хищник от семейството си Коткови. Отличителни негови белези са оранжевата козина на черни ивици, а основното му местообитание е Азия. От символична гледна точка, тигърът се слави като духовно животно с голяма сила и мощ.

Неслучайно той е избиран за любим животински тотем на цивилизации по цял свят. Тигърът символизира първичния животински инстинкт и следването на собствената интуиция. В зависимост от културите, тигърът носи противоречиви значения. Според някои народи, тигърът в съня е символ на агресия и гняв, а според други – символ на личностна духовна сила и смелост.

Ето как се тълкуват сънищата с тигри:

Да видите насън тигър, най-вероятно означава знак за опасност. По-конкретно някой от външния свят иска да ви навреди, затова трябва да бъдете особено внимателни.

Ако сънувате малки тигърчета, то това е знак, че в реалния свят има хора, които е редно да избягвате.

Ако в съня си сте нападнати от тигър, то това най-вероятно означава, че навън имате непримирими приятели. Трябва да бъдете бдителни с тях.

Ако сънувате как сте разкъсани или изядени от тигър, то това не е кошмар. Напротив – такъв сън символизира зачеването и продължаването на рода. Най-вероятно скоро ще получите добра новина, че ще имате наследници.

Значение на сън с тигър

Ако видите в съня си тигър, който е на свобода, то най-вероятно някой около вас иска тайно да ви навреди. Ако тигърът е в клетка, то това значи, че вашите опоненти нямат същата сила и мощ като вас.

Ако сънувате как сте на лов за малки лъвчета, то този сън може да се тълкува като бъдещи успешни начинания.

Сънувате ли бял тигър, то това е знак, че имате противник в живота. Той обаче е силен и благороден.

Ако в съня си се борите с бял тигър, то това е предупреждение. Най-вероятно в живота си сте поели по грешния път. Вашата съвест алармира и иска да ви покаже правия път.

Ако видите в съня си тигри, то това е заплаха. Този сън се тълкува като предвещание за бъдещи сблъсъци или конфликти със силни противници, които не бива да подценявате. Ако тези тигри ви заплашват, то това е знак за неприятности. Успеете ли обаче да ги прогоните – ще пожънете успех в професионален план и ще надвиете враговете си.

Вижте още тълкувания на сънища.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest