sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Как да си направите лунна вода?

Как да си направите лунна вода?

Как да си направите лунна вода?
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Ако се занимавате с астрология, вероятно вече имате заключени ритуали за пълнолуние. Можете да извършите заклинание на пълнолуние, да използвате силата на пълнолунието, за постигане на желаното - пълнолунието е време, когато магията се усеща по-силно.

Но какво ще стане, ако можете да капсуловате това чувство и да го изживявате през целия месец? Оказва се, че е възможно.

Какво е лунна вода?

Лунната вода – вода, напоена със светлината на пълнолунието – може да бъде чудесен инструмент, когато искате да блестете като най-яркото, най-голямото и най-смелото си аз. Ето как можете да си приготвите лунна вода и да я използвате през целия месец.

Как да си направите лунна вода?

Лунна вода

За целта се нуждаете от:

- Стъклен съд;

- Вода (бутилирана вода, ако смятате да я пиете);

- Намерение.

В нощта на пълнолуние поставете водата навън. Да, толкова е просто. Но както при всички ритуали, намерението е всичко. Ако осъществявате ритуал по пълнолуние, помислете за начин как да включите водата. Можете също така да мислите за водата като символичен начин за „отмиване“ на минали действия и тревоги, за да проправите пътя си за новото.

До следващата сутрин бурканът с вода може да се използва за магически цели, подсилващи намеренията.

Използване на лунната вода

За почистване на кристали

Да, кристалите могат да се замърсят. Водата от пълнолунието може да помогне за почистването на непорьозните кристали от отрицателна енергия, чуждата енергия или просто да ви помогне да почувствате кристала като по-ваш. Изплакнете ги в малка купа с лунна вода или просто пуснете лунната вода върху вашите кристали, за да ги освежите.

Заклинания

Ако правите някакви заклинания, лунната вода може да се окаже чудесна съставка, която да добавите към тях. Тази вода е чудесна за отключване на нови възможности, привеждане в съответствие с вашата интуиция и свързване с вашето подсъзнание. Ако заклинанието изисква солена вода, лунната вода е идеалната вода за смесване със сол.

Пиене на лунна вода

Защо не замените водата с такава, която има лунни сили? Добре е да изпиете глътка или две - тази магическа напитка ще ви даде храброст. Някои хора поставят лунна вода в пулверизатор, за да пръскат лицето си, възглавницата си или някои свои вещи, непосредствено преди да ги използват.

Предмет на олтара

Вода по пълнолуние

Ако имате магически олтар някъде в дома си, бурканът с лунна вода може да бъде чудесно допълнение към него. Силата, въплътена във водата, е изключително полезно нещо, което да имате наблизо, докато правите заклинания, редите карта на таро, упражнявате интуицията си или извършвате други дейности, които може да изискват малко по-дълбоко вникване в нея.

Независимо за какво искате да я използвате!

Ако имате буркан с вода от пълнолунието, знаете, че не е важен начинът, по който го използвате, а намерението, което стои зад него. Използвайте го по начин, който ви говори, вълнува ви и ви кара да се чувствате свързани с вашата вродена сила.

Разбира се, лунната вода е толкова ефективна, колкото я направите. Но в съвременния живот може да е трудно да уловите наистина красотата, силата и необятността на пълнолунието. Направата на лунна вода може да ви напомни за дивата красота и неизвестното около вас. Това може да ви помогне да се синхронизирате с вътрешния свят и да постигнете душевен мир.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest