Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Вярвания, Традиции и Обичаи»Как мъжките чорапи ще помогнат за привличането на пари?

Как мъжките чорапи ще помогнат за привличането на пари?

привличане на пари

В древни времена босите крака са били знак за липса на пари, защото само заможните хора са можели да си позволят да носят обувки и чорапи. Това древно виждане се е вкоренило толкова дълбоко в човешкото съзнание, че и до днес има много знаци, свързани с чорапите, а също и магически ритуали. Смята се, че начинът на съхранение на чорапите има съществено значение за запазване на парите и сдобиване с богатство.

Най-добре да се използват мъжки чорапи, тъй като мъжете се считат основно за печеливши. В следващите редове вижте как мъжките чорапи привличат пари:

Заредете чорапите си на новолуние

Новолунието е най-подходящото време да се опита нещо ново. Може да правите лечебна диета, спортни упражнения, силови тренировки и много други. Новолунието също така е подходящо време за извършване на някои ритуали, свързани с привличането на пари.

Нужен е чифт чорапи и хартиени банкноти. Количеството на парите трябва да бъде кратно на 5 или на 10. В нощта на Новолуние поставете чорапите и банкнотите на перваза на прозореца, за да се заредят. След това мъжът в къщата трябва да носи тези чорапи на работа, а парите не бива да се харчат първия ден след ритуала. Парите неусетно ще се множат в дома.

Спестете заплатата си в чорапи

мъжки чорапи за привличане на пари

Парите от заплатата свършват винаги много бързо. За да не се случва това, сложете парите в чорапи и ги оставете да постоят така една нощ.

Парите трябва да бъдат поставени в чисти чорапи и да престоят през нощта върху маса или скрин, но не и в чекмедже или килер, трябва да бъдат на открито. Ако парите спят в чорапи, няма да се налага да чакате с нетърпение следващата заплата, защото ще имате достатъчно пари за всекидневни нужди.

Завържете чорапите заедно

Не бива да съхранявате чорапите, като ги навивате един в друг. Това спестява място, но забавя движението на паричната енергия. Чорапите е нужно да бъдат вързани заедно.

По този начин помагате на парите да се слепят и да привличат нови канали за парични постъпления в дома ви. Този ритуал обаче важи само за мъжките чорапи, не и за дамските.

Има още много поверия за начина, по който трябва да се подреждат чорапите и как да се отнасяме с тези от тях, които вече са скъсани и не са ни нужни. Щом съществуват толкова поверия, в тях сигурно има и рационално зрънце, което може да се провери лесно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest