sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Лесна гледанка за любов

Лесна гледанка за любов

Лесна гледанка за любов
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Гадаенето е метод, който народите използват още от Древността, за да разберат какво им е приготвила съдбата. То може да се осъществи чрез различни начини и инструменти, които да спомогнат за тълкуване на точно определена житейска област.

Най-често гадаенето служи за разчитане на съдбата в любовен план, затова и днес съществуват различни начини за разгадаване на бъдещите събития в интимен план. Ето кои обаче са най-лесните начини за любовно гадаене:

Гадаене с цвете

Това е един от най-прочутите начини за любовно гадаене, който всъщност се оказва и най-лесният такъв. Всичко, от което се нуждаете, е едно цвете. Това, което можете да отгатнете, е дали конкретен човек има чувства към вас. За целта започвате да късате листо по листо, повтаряйки, че ви обича и не ви обича. Това, което се пада да кажете при откъсването на последното листо, е и отговорът на вашия въпрос. Ако при премахването на последното листо се падне да кажете, че ви обича, то най-вероятно това е истината.

Любовно гадаене с лист

Гадаенето за любов с лист представлява друг лесен начин за предсказване на бъдещето, който отново можете да извършите напълно самостоятелно. За целта ви трябва лист хартия и химикал. На листа начертавате сърце и след това вземате химикалката с ръката, с която обикновено не пишете. С нея нарисувайте квадратчета вътре в сърцето. След това наведнъж зачерквайте по четири квадратчета, докато останат не повече от 6. Полученият брой незачеркнати клетки ще ви даде необходимото послание:

Гадаене за любов

При една незачеркната клетка – обектът на вашите чувства не изпитва много силни чувства към вас, но не е и безразличен;

При две клетки – вашият възлюбен е само приятелски настроен към вас;

При три клетки – вашият любим изпитва любов към вас и копнее да се сближите;

При четири клетки – любимият ви човек страда от огромна ревност;

При пет клетки – вашият любим човек иска да ви опознае повече и се интересува от вас;

При шест клетки – обектът на вашата любов не отговаря на вашите чувства и нямате шанс за бъдеще заедно.

Вижте и други гледанки за любов, сред които любовно гадаене с часовник, гадаене с роза и гадаене с ябълка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest