sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Гледане на зар - ето какво те очаква!

Гледане на зар - ето какво те очаква!

Гледане на зар - ето какво те очаква!
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Гадаенето е древен народен ритуал, който цели да даде предсказание за бъдещи случки, явления или обрати. По този начин хората започват да свързват определени символи и с тяхна помощ си обясняват какво им предстои в житейски план. Така с течение на времето се сформират различни гадателски методи, които да дадат все по-обемна информация за бъдещето. Например гледане на боб или гадаене на кафе.

Гледането на зарче е по-съвременен метод, който се използва за разчитане на настоящата ситуация и за това, какво трябва да направите, за да преодолеете проблемите или за да постигнете успех.

Зарчето обикновено спомага за предаване на по-обща информация, тъй като има общо 6 варианта за това, какво ще ви се падне. Всеки от тях илюстрира различна житейска ситуация, но служи за обобщение и не предава прецизни детайли.

Ето как става гадаенето чрез зарче:

Това е елементарен метод за гадаене, който можете да извършите изцяло сами. За подготовката на процес, е необходимо да се снабдите с чаша, която да бъде специално предназначена за това. След това трябва да се настроите психически, като си задавате мислено въпроса, чийто отговор искате да получите, хвърляйки зара.

Когато се почувствате готови, поставяте зара в чашата и го тръскате, докато не почувствате, че той може да ви отговори на зададения въпрос. В зависимост от числото, което ви се падне, можете да получите следните тълкувания при гадаене със зар:

Гледанка

Едно – най-доброто решение за вас е да потърсите ново начинание, защото настоящата ситуация не ви вещае успех;

Две – трябва да бъдете смели и да гледате само напред, въпреки трудностите;

Три – няма причина да се притеснявате, тъй като сте на прав път;

Четири – това число показва, че ще постигате успех в творческите начинания или са възможни леки предизвикателства;

Пет – бъдете последователни и не се отклонявайте от вашия път, изкушението няма да ви изиграе положителна роля, а само ще обърка вашите планове;

Шест – намирате се в кризисна ситуация, за която най-доброто решение е да се откажете или просто да изчакате точното време.

Някои методи за гадаене със зарче образуват тълкувания за бъдещето, като събират точките от всяка страна на зара. Тогава посланията могат да бъдат по-индивидуализирани и специфични.

Вижте и други техники за гадаене!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest