Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Как да развалим магия с яйце

Как да развалим магия с яйце

Как да развалим магия с яйце
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Магията е древен ритуал, който се извършва от хора със специална дарба. Още от миналото магиите се поделят на две разновидности – бели и черни магии.

Белите заклинания се извършват под въздействието на добронамерени желания – за здраве, любов, късмет, благоденствие и др. Въпреки същността на намеренията тези магии притежават отрицателен заряд, който променя житейския баланс.

По този начин стоят нещата и с черните магии – те се създават, за да внесат лоша енергия в нечии живот под формата на болести, раздяла, несполуки или дори смърт.

Яйце във вода
Снимка: sanovnik.bg

За да разберете дали имате направена черна магия, то се нуждаете от едно яйце и 2/3 вода в буркан. Яйцето се счупва в буркана и се поставя под леглото, на мястото на което лежи главата или близо до нея. Приспивате по този начин и сутринта наблюдавате цвета на яйцето - жълтък и белтък.

Ако то е бяло, подобно на сварено, то тогава вие имате наравена черна магия или сте акумулирани много негативна енергия. Жълтъкът отговаря за вас самите, а белтъкът се отнася за енергиите в дома ви и външния свят, който ви заобикаля.

Как да развалим магия с яйце

Ето как можете да се отървете от негативни влияния с помощта на този достъпен продукт.

- Този ритуал е особено подходящ, ако не сте намерили точното средство, с което ви е направена магията. В случая се нуждаете от четири сурови яйца. Тях трябва да поставите във всеки ъгъл от стаята и да ги оставите по този начин в рамките на седем дни. Когато този период измине, трябва да вземете яйцата и да ги изхвърлите в течаща вода. Това може да бъде река, поток, язовир и т.н. След като сте пуснали яйцата, си тръгнете без да обръщате глава назад. Ако се обърнете, можете да провокирате лошата енергия да тръгне обратно след вас. След това е необходимо пак да повторите ритуала с проверката за черната магия. Отново счупете яйцето и се уверете, че на сутринта то е сурово и прозрачно. Ако не е, то отново трябва да направите ритуала с яйце за прогонване на злите сили;

- Друг метод за разваляне на черна магия с яйца е да вземете едно и да започнете да го търкаляте по тялото, докато изричате молитва на ум. Трябва да докоснете всяка част от тялото си, като движите от ходилата до главата и обратно. Изречете молитва общо 40 пъти. Накрая счупете яйцето и го извхърлете в течаща вода. Друг вариант е да го закопаете на място, което е безлюдно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest