sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Факти за характера»Характер на детето според деня на раждане

Характер на детето според деня на раждане

МарияМария
Новак
2213
Характер на детето според деня на раждане
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за теб:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Замисляли ли сте се как денят на раждане може да окаже влияние върху характера ви? А върху този на вашето бебе?

Ето как денят от седмицата е свързан с определени черти на характера на детето ви и какво означават те:

Дете, родено в Понеделник

Управлявани от Луната, бебетата, родени в понеделник, са чувствителни, капризни, интуитивни, емоционални и романтични хора.

Приливите и отливите на Земята се влияят от ритъма на Луната - тя е ключът към дома, генетиката и семейния живот, така че дете, родено понеделник, ще бъде привързано към тези принципи. Те обичат да са у дома, предпочитат чувството за сигурност и последователност. Имат интуитивно разбиране и собствено разбиране за света.

Децата, родени в понеделник, са мили, приспособими и често - прекалено емоционални. Ще помогнете на детето си да овладее тази своя черта, като го накарате да се чувства защитено и обичано.

Дете, родено Вторник

Характер на децата

Управляващата планета на родените във вторник е Марс - символ за борбен дух, желание за независимост и победа на всяка цена. Родените във вторник са силни личности и борци за успех и любов. Децата са активни, ентусиазирани, енергични, смели и нетърпеливи.

Дете, родено Сряда

Родените сряда носят послание, което да предадат на останалите. Подобно на управляващата планета - Меркурий, която се движи много бързо, децата, родени в сряда, имат нужда от динамика - да учат, да играят и да общуват, за да се развиват.

Родените в сряда са много умни и имат невероятни комуникативни умения. Вашето дете вероятно ще бъде много приказливо и логично, макар и понякога малко небрежно.

Дете, родено Четвъртък

Като най-голямата планета в Слънчевата система Юпитер е владетел на всички големи неща. Символизира разширяване, щастие, оптимизъм, добро настроение и перспектива, което означава, че детето, родено в четвъртък, ще бъде весело и щедро. Родените в четвъртък са ориентирани към семейството и приятелите си - грижовни, честни, обичащи свободата.

Дете, родено Петък

Детето според деня на раждане

Венера е планета, управляваща изкуството, красотата и любовта. Венера е муза. Децата, родени в петък, са социални, красиви, артистични. Имат нужда да бъдат заобиколени от красота и любов. В противен случай талантите им могат да останат скрити от света, а радостта им - потисната. Хората, родени в петък, са хармонични, интересуват се от изкуство, мода, творчество и са привлечени от лукса.

Дете, родено Събота

Сатурн е планетата на ограниченията, последната планета, видима в небето с просто око от Земята. Под влиянието на Сатурн децата се раждат със задача за решаване, скромно, бавно и прилежно, обърнато към други светове и животи. Детето, родено в събота, ще бъде мъдро, практично, строго и подозрително. Родените в събота хора са индивидуалисти и предпочитат собствената си компания.

Дете, родено Неделя

Също като Слънцето вашето неделно бебе ще бъде като лъч щастие и светлина в живота ви. Децата, родени в неделя, имат вродено желание да правят необикновени неща - те са креативни, благородни, горди, смели, силни и позитивни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest