sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Факти за характера»Характер на детето според деня на раждане

Характер на детето според деня на раждане

МарияМария
Новак
2012
Характер на детето според деня на раждане
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Замисляли ли сте се как денят на раждане може да окаже влияние върху характера ви? А върху този на вашето бебе?

Ето как денят от седмицата е свързан с определени черти на характера на детето ви и какво означават те:

Дете, родено в Понеделник

Управлявани от Луната, бебетата, родени в понеделник, са чувствителни, капризни, интуитивни, емоционални и романтични хора.

Приливите и отливите на Земята се влияят от ритъма на Луната - тя е ключът към дома, генетиката и семейния живот, така че дете, родено понеделник, ще бъде привързано към тези принципи. Те обичат да са у дома, предпочитат чувството за сигурност и последователност. Имат интуитивно разбиране и собствено разбиране за света.

Децата, родени в понеделник, са мили, приспособими и често - прекалено емоционални. Ще помогнете на детето си да овладее тази своя черта, като го накарате да се чувства защитено и обичано.

Дете, родено Вторник

Характер на децата

Управляващата планета на родените във вторник е Марс - символ за борбен дух, желание за независимост и победа на всяка цена. Родените във вторник са силни личности и борци за успех и любов. Децата са активни, ентусиазирани, енергични, смели и нетърпеливи.

Дете, родено Сряда

Родените сряда носят послание, което да предадат на останалите. Подобно на управляващата планета - Меркурий, която се движи много бързо, децата, родени в сряда, имат нужда от динамика - да учат, да играят и да общуват, за да се развиват.

Родените в сряда са много умни и имат невероятни комуникативни умения. Вашето дете вероятно ще бъде много приказливо и логично, макар и понякога малко небрежно.

Дете, родено Четвъртък

Като най-голямата планета в Слънчевата система Юпитер е владетел на всички големи неща. Символизира разширяване, щастие, оптимизъм, добро настроение и перспектива, което означава, че детето, родено в четвъртък, ще бъде весело и щедро. Родените в четвъртък са ориентирани към семейството и приятелите си - грижовни, честни, обичащи свободата.

Дете, родено Петък

Детето според деня на раждане

Венера е планета, управляваща изкуството, красотата и любовта. Венера е муза. Децата, родени в петък, са социални, красиви, артистични. Имат нужда да бъдат заобиколени от красота и любов. В противен случай талантите им могат да останат скрити от света, а радостта им - потисната. Хората, родени в петък, са хармонични, интересуват се от изкуство, мода, творчество и са привлечени от лукса.

Дете, родено Събота

Сатурн е планетата на ограниченията, последната планета, видима в небето с просто око от Земята. Под влиянието на Сатурн децата се раждат със задача за решаване, скромно, бавно и прилежно, обърнато към други светове и животи. Детето, родено в събота, ще бъде мъдро, практично, строго и подозрително. Родените в събота хора са индивидуалисти и предпочитат собствената си компания.

Дете, родено Неделя

Също като Слънцето вашето неделно бебе ще бъде като лъч щастие и светлина в живота ви. Децата, родени в неделя, имат вродено желание да правят необикновени неща - те са креативни, благородни, горди, смели, силни и позитивни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest