sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Ако сънувате, че някой плаче...

Ако сънувате, че някой плаче...

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k464
Ако сънувате, че някой плаче

Плачът е сред начините ни за изразяване на чувства. Проливаме сълзи, когато сме тъжни или при умиление. Но какво означава, ако сънувате, че някой плаче? Ето някои чести тълкувания на подобни сънища.

Сънувате, че плачете

Сънят, в който вие плачете, показва, че в реалния живот потискате емоциите си. Сълзите са знак, че се намирате в труден етап, изпълнен с напрежение. Може би се налага да се разделите с нещо или да вземете важно решение. Периодът е труден за вас, но вероятно не искате да го признаете или ви е страх да покажете слабост. Затова вашето подсъзнание конструира подобни кошмари. Ако сънувате, че плачете от радост, това е признак, че трябва да вярвате повече на интуицията си.

Сънувате, че друг плаче

Ако в съня ви се появи плачещ човек, вероятно това е вашата гузна съвест, която се обажда, защото смятате, че сте причинили вреда на някого. Чувството ви за вина поражда у вас безпокойство и по време на сън. Помислете имате ли неуредени сметки с човек около вас и поискайте извинение, ако сте се постъпили неправилно.

Сънувате плач

Ако сънувате, че някой плаче, но не можете да видите кой, а само чувате звуците, това показва, че не познавате себе си добре. Има една огромна част от вашата личност, за която дори самите вие не подозирате. Сега е моментът да преоткриете себе си. Разберете какво ви харесва и в какво сте добри. Вероятно притежавате множество заложби, за които дори не си давате сметка. Трябва да подходите по-осъзнато към собственото си Аз. Ако не поработите в тази насока, никога няма да разберете на какво сте способни.

Мъж плаче насън

Сънувате бивш партньор да плаче

Такъв сън показва, че изпитвате вина за вашите приключили отношения. Вероятно раздялата е настъпила по ваша инициатива. Намерете как да се помирите не само с бившия си партньор, но и със себе си.

Сън за плачещо дете

Сънят за плачещо дете може да се разглежда като вашето собствено Аз, което страда, защото живее в неудовлетворение. Или поне така смятат психолозите. Според народните съновници пък такова съновидение може да вещае и поява на нов член на семейството.

Ако сънувате, че приятел плаче

Такъв сън всъщност е израз на вашето неудобство да поискате помощ от приятел. Не се опитвайте да решавате всичко сами. Има на кого да разчитате!

Вижте и други тълкувания на сънища.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest