Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Сънуваш, че си бременна? Ето какво означава

Сънуваш, че си бременна? Ето какво означава

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k246
бременност насън

Много дами се чудят значението на сънищата за бременност. Дали те предвещават, че ще станат майки скоро? Подобен сън обаче според психолозите няма връзка със зачеването на дете, а с други етапи от живота. Ето и какво може да значи, ако една жена сънува, че е бременна!

1. Сън за зачеване

Ако сънувате, че зачевате, то този сън показва къде се намирате в момента. Вероятно сте в нов етап от живота си. Нещо много вълнуващо тепърва започва за вас. Дори и да е плашещо и непознато, не бива да се отказвате от него. Пуснете се по течението и не мислете толкова за рисковете.

2. Сън за напреднала бременност

Ако сънувате, че сте бременна и имате много голям корем, то в реалния живот се намирате към края на важен за вас етап. Нещо предстои да приключи, а след него за вас ще започне друг период. Не се тревожете. Най-трудното е зад гърба ви. Скоро ви предстои да берете плодовете на своя труд.

3. Сън за сутрешно гадене и бременност

Сънувате ли, че сте бременна и изпитвате неразположение, то такъв сън е отражение на вашето вътрешно състояние. Нещо ви създава безпокойство и е добре да поработите над него. Може да става дума за стрес на работното място или пък за проблеми във връзката. Може да е всичко, което чувствате за нередно и отнема от душевния ви покой. Така че трябва да се запитате дали наистина искате да сте там, където се намирате. Какви ползи ви носи тази работа или връзка? Дали не правите прекалено големи жертви. Ако има нездравословен аспект на живота ви, трябва да го преразгледате и да направите промени.

4. Сън за бременност с повече бебета

сънища за бременност тълкуване

Сънували ли сте, че сте бременна с близнаци, тризнаци или много повече бебета. Такъв сън е интересен, защото може да се тълкува по различни начини. Например може да означава, че сте силно разколебана. Пред вас има много възможности и ви е трудно да изберете само един вариант. Чувствате се объркана и затруднена. От друга страна, сънят може да значи, че се наемате с прекалено много отговорности наведнъж и сега ви е трудно да жонглирате с много задачи. Чудите се дали изобщо ще се справите.

5. Сън за бременност с чудато бебе

Сънувате, че сте бременна и раждате, но бебето не прилича на човешко създание. Това необикновено дете всъщност показва, че в живота ще се сблъскате със ситуация, която ви е непозната. Може би ще ви се струва дори плашеща. Вашата неопитност може да ви разколебае за момент.

6. Сън за бременна бивша приятелка

Ако мъж сънува, че бившата му приятелка е бременна, това е знак, че е научил много от отношенията си с тази жена. Тя е повлияла на неговото духовно израстване, дори и той да не си дава сметка за това. Може само да изпитва признателност за споделеното време заедно.

7. Сън за загуба на бебе

Сънят за загуба на бебе означава, че се страхувате от бъдещето и най-вече смятате, че някой може да ви разочарова. Притеснените сте, че ще останете недооценена и усилията ви ще се окажат напразни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest