Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Карма и Съдба»Най-важните признаци, че душата се е прераждала многократно

Най-важните признаци, че душата се е прераждала многократно

Прераждане
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Въпросът за прераждането вълнува хората от древни времена. В някои източни култури това вярване се счита за факт и върху него се изгражда цялата религиозна философия, примерно будистката.

Западната религия е по-прагматична, но все повече хора от християнския свят обръщат поглед към тази идея. Ето и най-важните признаци, които подсказват коя душа се е прераждала и е била много пъти на земята.

Повтарящите се сънища

Сънищата отразяват процесите, които текат на подсъзнателно ниво и има виждане, че повтарящ се сън отразява събития от предишен живот. Съобщава се за сънища с места и хора, които сънуващия никога не е посещавал.

Странните спомени

Много често децата на възраст до 5-6 години разказват истории за места и хора, които не познават и никога не са били там. Тези разкази се приемат като детски фантазии, но някои са толкова точни и правдиви, че се смятат за връзка с минали животи.

Силната интуиция

Най-важните признаци, че душата се е прераждала многократно

Разбирането на необясними събития подсказва силна интуиция. Тя пък предполага натрупана мъдрост, свидетелстваща за израстване на личността следствие на опита от предишни животи, който се пренася и в настоящия под формата на интуитивно предусещане и разбиране на събитията.

Дежа вю

Миризмите, гледките, звуците, които се възприемат като познати, се смятат за резултат от неврологичен дисонанс, но това усещане може да означава и опитност с тях от предишен живот.

Емпатията

Чувството на съпреживяване на болките, тревогите и тегобите на другите се дължат на способността на човека да усеща интуитивно това, което изпитват околните. Това обаче може да означава, че душата е била много пъти тук и се е научила да преодолява индивидуалното си усещане, разпростирайки се върху околните.

Прекогницията

С този термин се назовава възможността да се прозре в бъдещето, без да има връзка между това, което ще се случи, и събития от настоящето, които го подготвят. Това значи да знаем събития от бъдещето с помощта на видения, сънища и други. Някои хора вярват, че това се дължи на предишен живот, и то не един.

Ретрокогницията

Този термин се отнася за обратното състояние на прекогницията или по-точно наличие на информация за минали събития, която не е получена по пътя на информация от писани и други източници. Това също е индикатор, че душата е стара и се е прераждала много пъти.

Старата душа

Стара душа и прераждане

Чувството, което съпътства някой човек, че е по-стар от физическата си възраст също може да се смята за проживени други предишни животи. Това се отразява на енергията в този живот.

Интерес към определен период от време

Има хора, които изпитват необясним интерес към някой исторически период, без да могат сами да си обяснят на какво се дължи това. Привличането към история, която в настоящия живот е твърде далечна, може да означава, че в предишно прераждане този период е бил настоящето на човека и оттам идва афинитетът към него.

Страховете и фобиите

Силни страхове и фобии от предишно прераждане могат да оставят своя отпечатък в подсъзнанието и в настоящето да се изявяват като несъзнателно и необяснимо психологическо състояние. Смята се, че можем да усещаме ехото от предишни травми от минали животи под формата на необясними страхове.

Възприемането на Земята не като дом

Има хора, които възприемат Земята като чуждо място, което не е техен дом и изпитват носталгия към неизвестно място, както и желание да се върнат там. Старите души може да изпитват умора от пребиваването многократно на Земята и желанието им за затворят цикъла прераждания се изразява по този начин.

Белезите по рождение

Прераждане на душата

Твърде много хора имат неочаквани и интересни белези по тялото си, с които са родени. Смята се, че те са знак за травма на това място от предишен живот. Например голямо петно на челото от раждането може да означава, че човекът е прострелян в главата в друг живот.

Наличие на сродна душа

Необяснимата силна връзка с друго човешко същество, която се създава мигновено още от пръв поглед, може да се тълкува като продължение на отношения, започнали в друг живот.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest