sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Хороскоп на друидите: зодия Ябълково дърво

Хороскоп на друидите: зодия Ябълково дърво

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k460
Хороскоп на друидите: зодия Ябълково дърво
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Хороскопът на друидите се основава на техните вярвания и връзката им с природата. Зодиите в него са с имена на растения. Според жреците природата дарява с необикновени сили всеки от нас според датата му на раждане. Ето и какви са отличителните черти на зодия Ябълка (Ябълково дърво) според хороскопа на друидите!

Дати на зодия Ябълково дърво: 22 декември - 1 януари, 25 юни - 4 юли

Черти на характера: топлина, аналитичност, емоционалност

Съвместимост със: зодия Върба и зодия Бреза

Несъвместимост със: зодия Ела и зодия Бор

Хората от зодия Ябълка са с богат вътрешен свят и висока духовност. Те не ограничават никого и естествено вярват в добрите неща в човечеството. Те обичат хармонията. Ако тези хора растат в правилната среда, не можете да намерите друга зодия, която да е психически толкова устойчива и харизматична. Днешното забързано, хладно и доста материално общество оставя все по-малко място за тази прекрасна зодия. Ябълковото дърво трябва да живее с това. Тези хора са светлината в тъмното.

Те са философи, които са пълни с въображение и знаят как да се наслаждават на удоволствията в живота. Не се интересуват, че нещо може да се обърка. Живеят за мига. Но не ги виждайте като лекомислени същества. В интерес на истината те са доста интелигентни, внимателни и логични. Хората от този знак имат голям интерес към науката.

Те четат всичко по интересна за тях тема. Знаят много, но не се опитват да изумяват никого с дълбочината на знанията си. Причината да четат е само за да задоволят любознателността си. Научните теории са им толкова интересни, колкото и добрата кухня за тях. Те ценят удоволствията от този свят и знаят как да си угаждат.

Силата на зодия Ябълково дърво несъмнено се крие в реалистичен и същевременно чувствителен начин на мислене. Те виждат контрастите като полярности и могат да попаднат в най-екстремните ситуации. Но ще ги приемат със спокойствие и обич. Мотото им е любов.

Слабостта на Ябълковото дърво е, че има нужда от изява непрекъснато. Инак родените под знака стават саркастични. Те не ограничават никого и естествено вярват в добрите неща в живота. Обичат хармонията.

Какъв е мъжът от зодия Ябълково дърво?

Хороскоп на друидите

Мъжете, които са от този зодиакален знак, са много очарователни и привлекателни за противоположния пол. Те обичат приключенията и винаги са отворени за общуване. Обикновено са с нисък ръст, в добро физическо състояние. Мъжете-Ябълкови дървета са упорити и амбициозни хора, които си поставят предизвикателни цели. Разбира се, постигат огромен успех по важни въпроси.

Но освен зашеметяващия късмет, не забравяйте и за малките неща. Толкова е важно в живота да се радвате на по-скромни успехи. И дори да не са толкова големи, но поне реалистични. Също така е съвсем естествено те да вземат пари назаем и да не ги върнат поради невнимание. Те са мечтатели, винаги се радват на живота и лесно харчат пари, без да мислят за утрешния ден.

Какви са жените от зодия Ябълково дърво?

Жените-Ябълкови дървета не обичат спокоен и умерен живот. Монотонният ежедневен начин на живот им се струва скучен. Те предпочитат да бъдат независими в обучението си и дори няма да слушат мнението на по-опитните хора.

Както теоретично, така и практически - любовта е много важно чувство в живота на Ябълковото дърво. Често в кратка връзка може да не изпитват силни чувства към любим човек, но в семейството винаги остават верни и отдадени. И само интелигентен и търпелив партньор може да зарадва Ябълката.

Любов и семейство

Хората от зодия Ябълково дърво се нуждаят от партньор, който осъзнава тяхната нужда от разнообразие и ги подкрепя. Тогава те виждат собствените си качества в другите като нещо положително и след това се превръщат в наистина харизматични личности.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest