sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Как се гадае с махало?

Как се гадае с махало?

Как се гадае с махало?
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Съдбата често ни поднася ситуации, в които трябва да вземем решение възможно най-бързо. Понякога е трудно човек да направи избор и за да излезе от дадена ситуация, той трябва да знае кой път да поеме.

Помощник по този въпрос може да бъде махало, което е предназначено за гадаене. Не е трудно да се направи, тъй като това магическо устройство е направено от тънка нишка и малка тежест под формата на пръстен или игла.

За какво се използва махалото?

Гадаенето с махало се практикува от всякакви гадатели за бърза диагностика на заболявания, увреждания от зли очи, както и за бързи отговори на въпроси. Един прост инструмент в техните опитни ръце се превръща в истинска вълшебна пръчка, способна да отговори на всички въпроси.

Махалата са прости, но колкото по-мощен е гадателят, толкова по-необичайни са неговите инструменти. Те могат да бъдат направени от благородни метали и камъни, могат да използват редки дървесни видове и напълно неидентифицирани материали, за произхода на които знае само той.

Според правилата всички инструменти за гадаене трябва да се държат в кутия или в специална торба, отделно един от друг. Това се отнася и за домашно махало, направено от най-простите материали. Забранено е да давате магическите си атрибути в грешни ръце.

Махалото помага да се справим със себе си, с вътрешните чувства и конфликти. Не е необходимо да чакате екстремна ситуация, можете да използвате този тип гадаене, за да получите отговори на обикновени ежедневни въпроси.

Как се използва махало?

Махало

Преди да използвате махалото за гадаене, трябва да се изпълните с положителни емоции, първо да се изчистите от негативните.

За да направите това, можете да си представите голяма топка, в която ще бъдат скрити всички негативни мисли и чувства. След като топката е напълно напълнена, мислено я вдигнете в небето и наблюдавайте как тя се отдалечава от земята, като първо се превръща в малка черна точка, а след това напълно изчезва.

Тогава си представете как снежнобял лъч на доброта, топлина и грижа се спуска от ясно синьо небе. Застанете под този лъч и се изпълнете с неговата топлина и положителност. Щом човек почувства спокойствие в душата си, той може да започне да предсказва.

Необходимо е да използвате правилно махалото за гадаене:

- подгответе поле с отговори;

- попитайте махалото за готовността му за комуникация;

- дръжте го само за ръба на веригата или конеца;

- не докосвайте тежестта;

- не докосвайте повърхността на предсказващото поле с тежестта;

- премахнете всичко ненужно, което може да попречи на безпрепятственото движение;

- задавайте реални и коректни въпроси.

Подготовката на полето за отговори е достатъчно лесна. За това е подходяща всяка гладка повърхност - от обикновена хартия, до по-благородни и скъпи материали. В полето за предсказване се изписват две думи: „Да“ от дясната страна и „Не“ отляво.

Преди да зададете въпрос, трябва да затоплите вълшебния инструмент в дланите си. По този начин енергията на обекта взаимодейства с човек. Веднага щом обектът реагира с взаимна топлина и също започне да затопля човека, това означава, че е било възможно да го настроите. Ако трябва да гадаете за някой друг, тогава махалото се „нагрява“ от този, за когото гадаят, и след това го прехвърля на собственика.

Гадаене с махало

Трябва да държите верижката или конеца с палец и показалец и да наблюдавате в каква посока се движи махалото. Ако нищо не се случи, трябва да формулирате въпроса по различен начин. Твърде много клатушкане означава, че отговорът е категоричен и не може да бъде променен. Но що се отнася до въртенето в кръг, тогава трябва да знаете, че въртенето по посока на часовниковата стрелка означава положителен отговор, обратно - отрицателен.

Трябва да се помни, че отговорите с въртящо се махало могат да се променят и коригират в зависимост от обстоятелствата и поведението на гадателя. В този случай нежеланият отговор може да бъде променен чрез промяна на тактиката на поведение. Основното нещо е да не бързате, да не сте нервни или раздразнени. Ако не можете да се справите с вълнението, тогава е по-добре да поверите гадаенето на друг човек. След края на сесията на махалото трябва да бъде благодарено със собствени думи.

За да станете гадател и да помогнете на други хора, трябва:

- да изхвърлете завинаги алкохола и тютюна;

- да гладувате редовно;

- да можете да освободите ума си от негативни мисли;

- да се научите да си контролирате емоциите;

- никога да не лъжете: ако махалото откаже да работи, тогава директно кажете на клиента за това;

- не осъждайте хората, отнасяйте се към всички с толерантност;

- не допускайте проблемите на други хора в себе си, но в същото време можете да подкрепяте.

На пръв поглед изглежда, че това са лесни точки за следване, но без да ги овладеете, не можете да съветвате други хора. В противен случай магическите сили ще бъдат подвеждащи или дори ще навредят.

Всеки има право да се изразява чрез обличане, поведение или нестандартен разговор. Всеки има право на свои странности, хобита, предпочитания и вярвания. Приемайки цялата човешка същност, гадателят се отваря, за да бъде изпълнен с необикновени способности. Висшите сили показват на такъв човек своята благосклонност и защита от неприятности. Всички инструменти, включително махалото за гадаене, са прецизни и послушни в ръцете на такъв човек.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest