Билки за магии

Билки за магии
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

В следните редове ще ви запознаем с онези магии с билки, които се наричат бели магии и за са добро. Магии, които се правят с цел за предизвикване на нещо хубаво и за чието изпълнение се използват билки. За да имат те успех обаче е важно не само да разполагате с необходимите билки и да следвате долупосочените магии, но и искрено да вярвате че това, което си пожелавате, ще се сбъдне.

Билки за любов

Тъй като любовта е вълнувала човечеството от самото му съществуване, магическите билки за любов са много. За универсална любовна билка се приема риганът, защото той може да бъде прибавян към всички амулети, които се използват и за любов. Можете да си ушиете платнена торбичка, в която да пъхнете шепа риган и да носите винаги у себе си или да предадете такава на човека, от който искате да получите любов. В случай че вече сте подвластни на любовна мъка пък можете да започнете да пиете чай от риган, за да забравите по-скоро за любовните несполуки.

Билки за вярност

Ако вече сте срещнали любовта и искате да се предпазите от изневяра, тогава пригответе подобна собственоръчно ушита торбичка, но пълна с босилек или семена от копър, която да поставите из вещите на изгората си. За късмет в любовта пък палете редовно у дома щипка джинджифил. Той също е сред магическите билки.

Магии с джинджифил

Билки за плодородие

В случай че сте горд собственик на къща и в двора си сте посадили овошки, зеленчуци или др., то разхвърляйте из дворното си място узрели плодчета от червена киселица или заровете някъде из двора си няколко стръка върбинка.

Билки за богатство

Пригответе си отвара от сминдух и с нея измийте подовете в дома си. Ако се занимавате с някакъв вид хазартна дейност, то носете винаги в джоба си няколко листенца босилек или плодчета от зърнастец (дива боя), а за да привлечете охолството към дома си, окачете над входната си врата овесен клас. Тези билки също се използват за магии.

Магии с босилек

Билки за красота

Анасонът е символ на красотата в много държави. Смята се, че винаги трябва да държите анасон над леглото си или да го пришиете в калъфките на възглавниците си. Така той ще се грижи да запазите младостта и красотата си за по-дълго време.

Вижте още кои са цветята против уроки и билки против кошмари.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest