sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Проблеми в любовта при всяка зодия

Проблеми в любовта при всяка зодия

Проблеми в любовта при всяка зодия

Любовните проблеми са част дори и от най-здравите връзки и семейства. Доста често представите ни за идеалната безпроблемна връзка са повлияни от предишните ни любовни отношения. Това е голяма грешка, тъй като всяка връзка е различна и сама по себе си има своите моменти на неразбирателство, от което често се пораждат някои проблеми.

Ето някои от най-честите любовни проблеми на всяка една от зодиите.

Зодия Овен

Импулсивният ви и избухлив характер доста често води до взимане на решения, които не са съгласувани с партньора ви и не се интересувате дали това може да се отрази по някакъв негативен начин на отношенията ви. Превръщате връзката в изпитание и за двамата. Не приемате не за отговор.

Зодия Телец

Склонността да правите компромиси не е присъща за вас. Обичате нещата да се случват точно както вие искате, не приемате други гледни точки. Рядко прощавате дори и малки неволни грешки. Критикувате и осъждате всичко, което не ви харесва в поведението на половинката си, макар и да знаете, че това може да доведе до сериозни последици.

Зодия Близнаци

Постоянното ви колебание и отлагане на нещата не води до нищо положително за вас и връзката ви. Резките смени в настроението ви объркват околните. Доста често забравяте важни неща за партньора си, което изглежда като незаинтересованост от ваша страна. Отдавате значение на дребни неща, които влошават ситуацията.

Зодия Рак

Любовни проблеми при всяка зодия

Тук отношението към половинката е доста по-различно. Вие сте доста обсебващи и задушаващи във връзките си, искате постоянно внимание, искате да се чувствате специални постоянно, да получавате ежедневно комплименти. В противен случай се държите доста хладно и се сърдите дълго, което създава излишно напрежение и кавги. Това е един сериозен любовен проблем на зодията.

Зодия Лъв

Вие обичате да се държите властно, да контролирате всичко и да имате власт над любимия си. Държите в очите на околните да бъдете най-добрата двойка - тази, в която всичко е перфектно, макар и всъщност изобщо да не мислите, че е така. Често сте много несъобразителни и арогантни, когато сте ядосани - изобщо не мислите трезво какво говорите и от устата ви излизат груби и обидни думи.

Зодия Дева

Представителите на тази зодия мислят, че винаги са прави за всичко. Често задържате огромно количество емоции и ярост в себе си, но в един момент просто изпускате парата и около вас става непоносимо. Критични сте както към половината си, така и към себе си. Притеснявате се за всичко.

Зодия Везни

Твърде взискателни сте към човека до себе си и това често води до неизбежен край. Склонни сте бързо да загубвате интерес към половинката си. Предпочитате работата и приятелите си пред нея. Не обичате твърде близките отношения с някого, не сте склонни да споделяте много, но и не очаквате човекът отсреща да го прави също.

Зодия Скорпион

Проблем в любовта при зодиите

Обичате да навлизате твърде дълбоко в личното пространство на човек. Доста сте злопаметни и лесно взимате нещата твърде присърце. Не отдавате толкова голямо значение на връзката и чувствата си, затова често се появяват усложнения между вас и партньора ви.

Зодия Стрелец

Рядко сте готови да дадете всичко в една връзка. Настроенията ви се променят за секунди, обичате свободата и имате нужда често да бъдете сами. Държите се надменно, интересувате се твърде много от външния вид, а не от душата на човек. Често смятате, че заслужавате много повече от това, което половинката ви осигурява като възможности.

Зодия Козирог

Понякога сте склонни на какви ли не неща само и само да бъдете обвързани, макар и без никакви чувства и емоции. Доста сте дребнави по отношение на нещата, които половинката ви прави, но вие не одобрявате. Когато сте във връзка от по-дълго време, спирате да полагате каквито и да било усилия, тъй като смятате, че вече всичко нужно е направено.

Зодия Водолей

Искате твърде много лично пространство, което не се отразява добре на връзката ви. Често смятате, че сте неразбрани. Страхувате се да преминете към по-сериозна стъпка във връзката си, тъй като не сте сигурни дали по този начин ще получите най-доброто възможно за вас. Понякога не мислите и с лекота сте способни да обидите половинката си.

Зодия Риби

Проблем в любовта при зодията е, че рядко споделяте чувствата и емоциите си, които изпитвате към половинката си - това в един момент се оказва пагубно за връзката ви. Личното пространство е твърде ценно за вас и по този начин отделяте повече внимание на себе си, отколкото на човека до вас. Предпочитате сами да се справяте с проблемите, не търсите помощ и подкрепа от никого.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest