Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Карма и Съдба»Кармичните слоеве на човек – значение и разбиране

Кармичните слоеве на човек – значение и разбиране

Кармичните слоеве на човек – значение и разбиране

Плътното физическо тяло на човек е обградено от невидими за повечето хора информационно-енергетични слоеве на полето.

От гледна точка на биоенергетиката ролята на слоевете, запълващи тази информационно-енергетична обвивка на човек и техните взаимни връзки, са много сложни.

В своята книга Диагностика на кармата С.Н. Лазарев обяснява, че полето на човек заема цялата Вселена - нагоре и надолу от границите на физическото тяло то отива в безкрайността.

Плътността на слоевете на полето и информацията, която се съдържа в тях, са различни.

Слоят на най-плътната енергетика съдържа информация за състоянието на физическото тяло, неговите органи и се използва за медицинска диагностика.

Кармичните структури се намират в по-фините слоеве и се отличават с много сложна йерархична зависимост. В най-близките слоеве се пази информацията за постъпките, емоциите, чувствата и мислите на самия човек, изпитани през този живот.

По-дълбоките слоеве съдържат структурите на семейната карма – това е информацията за близките роднини по бащина и майчина линия, за децата.

Кармичните слоеве на човек

Личната карма на човека, неговото поведение и предишните му превъплъщения са разположени на още по-фино ниво и колкото по-дълбоко по-дълбоко даден лечител може да проникне в полето на индивида, толкова по-силно въздействие той може да окаже.

Кармичната диагностика обаче е нещо, с което шега не бива. Днес никой не е в състояние да достигне пълно проникване в полето на друг човек, тъй като всяко такова действие е свързано с взаимодействие.

Взаимодействието може да бъде безопасно само ако лечителят е съвършен човек с напълно чиста карма.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest