sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Кои зодии планират любовна раздяла точно сега?

Кои зодии планират любовна раздяла точно сега?

Кои зодии планират любовна раздяла точно сега

Зодиакалните знаци оказват огромно влияние на съдбата на човек, като често дори ние можем да не осъзнаваме силата им. Така например някои от зодиите си подхождат повече, докато други са пълната противоположност и не могат да имат хармонична връзка. Разбира се, че винаги има изключение от правилото, но това е доста рядко явление.

Кои три зодии планират любовна раздяла точно сега?

Зодия Овен

Вие сте много решителни, но стане ли въпрос за отношения, то тук започват вашите колебания, защото не можете да решите дали да се разделите или да дадете шанс на тази връзка. Истината е, че вие сте опитвали много пъти да продължите да сте заедно с човек, който категорично не ви подхожда, но въпреки това отново се е стигало до раздяла.

Това, което ви липсва най-много сега, е именно онази искрица и страст във връзката ви. Дори и на пръв поглед това да не ви се струва важно, самите вие вътрешно осъзнавате, че искате да излъжете себе си.

Имате нужда от адреналин и тръпка в отношенията си и без това не можете да живеете. Ако всичко е изстинало, тогава за вас няма и смисъл да продължавате напред. Именно сексът е една от най-важните аспекти в една връзка за Овните, като ако нещо в любовен план не е наред, тогава тези отношения за вас нямат перспектива.

Точно сега във връзката ви е настъпил онзи повратен момент, когато страстта е угаснала окончателно и затова планирате раздяла с човека до вас. Бъдете откровени и не се насилвайте, след като усещате ясно и конкретно, че нещата между вас не са такива, каквито ви се иска да бъдат.

Кои зодии обмислят раздяла

Зодия Рак

Вие сте доста внимателни при вземането на всяко едно решение в живота ви, като никога не действате импулсивно и необмислено. Именно затова, ако представител на зодия Рак планират любовна раздяла, то трудно ще може нещо да го спре и да преосмисли решението си.

Често се чувствате недооценени, дори ако това не е така. Опитвате се да се сравнявате с другите двойки, като това ви пречи да виждате реалните перспективи на отношенията ви.

Именно затова се нуждаете от правилния човек до себе си, който ще успее да ви предразположи и да се влее във вашия свят, превръщайки се в истински важен и перфектен партньор за Рака. Ако обаче въпреки всичко виждате, че човекът до вас не е вашия и просто нещата се получават някак насила, тогава значи може би е по-добре да се разделите, а не да насилвате нещата помежду си.

Зодия Риби

Представителите на тази зодия често действат много импулсивно, като не им трябва някаква основателна причина, за да се разделят с половинката им и да насочат вниманието си към друг/а. Причината доста често е в тях самите, а именно те смятат че всяка тяхна връзка ще е по-красива и наситена с ярки емоции от предишната.

Раздяла

Все си мислят, че могат да си поживеят още и още, като има достатъчно време, за да се задомят. Въпреки това понякога наистина може да не се получават нещата с човека до вас, като точно сега е един от тези моменти, когато ви предстои раздяла с половинката ви. Старайте се да сте искрени и да си поговорите с партньора ви, оставайки си приятели дори и след края на отношенията ви.

Зодиите могат да ни помогнат много и да разкрият нашият път, който ни е бил начертан. Името ни също оказва голямо влияние на съдбата и дори на темперамента. Ако сте от тези 3 зодии, планиращи раздяла, не се отчайвайте, защото новата година ви е подготвила много приятни и ярки любовни емоции и изненади в любовния хороскоп за 2021.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest