Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Според зодията: Как той признава, че му липсвате

Според зодията: Как той признава, че му липсвате

Според зодията: Как той признава, че му липсвате
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Всички сме чували това, че мъжете не споделят лесно и не могат да говорят открито за своите чувства. Когато харесват истински една жена, те започват да проявяват различни жестове на внимание към нея, други пък все едно се вкопчват в дамата на мечтите си, докато трети стават напротив още по-студени, тъй като банално ги е срам и искат да скрият емоциите си.

И тук астрологията отново има обяснение на това, както и каква е причината мъжете да реагират по коренно различен начин в подобни ситуации, а именно когато са влюбени.

Ако и вие се чудете дали му лисвате, но не можете да прецените, тогава просто се обърнете към зодиакалния му знак, който ще ви разкаже всичко това.

Няма как да слагаме всички хора под един знаменател, затова е напълно нормално, че всички мъже от различните зодии споделят по различен начин чувствата си. Знаейки това, ще ви е много по-лесно да разберете дали връзкатаа ви има перспектива и дали човека до вас ви възприема сериозно.

Ето как той признава, че му липсвате според това коя зодия е.

Зодия Овен

По природа тези мъже са състезатели и обичат да си мерят силите, като всяка една заплаха на любовния фронт го кара да се чувства несигурен. Именно затова, ако му липсвате, тогава този мъж банално ще започне да ви ревнува, но това ще е в рамките на разумното. Представителите на тази зодия са истински собственици и няма да позволят да ви споделят с друг, така че бъдете готови за леки конфликти понякога.

Зодия Телец

Според зодията: Как той признава, че му липсвате

Мъжете от тази зодия са много отдадени на отношенията си с жената до тях. Те обаче са и доста инатести, за да си признаят директно в очите ви, че сте им липсвали. Тази зодия е доста горда и няма да ви каже това в пряк текст, като именно затова е доста сложно да разбирате тези мъже. Сигурен знак, че ви харесва и цени, както и че му липсвате, е това, че е в живота ви и няма желание да си тръгне.

Зодия Близнаци

Мъжете от тази зодия са много трудни за разгадаване, защото са изключително непостоянни и могат да реагират по коренно различен начин в една и съща ситуация. Един ден могат да казват едно, а на другия ден да променят мнението си на 180 градуса. Това обаче е тяхна черта на характера, тъй като мъжете от тази зодия просто не могат да вземат лесно решенията си.

Зодия Рак

Те са много емоционални, затова бъдете сигурни, че ако им липсвате те просто ще ви го покажат директно и няма да ви е сложно да го разберете. Тези мъже са истински силно привързани към жената, която харесват, и не се страхуват да показват емоциите си и това, че им липсвате.

Зодия Лъв

Ако усетите намеци за внимание, дори да са в шеговита или пък по-остра форма, тогава бъдете сигурни, че банално му липсвате на мъжа до вас и това е неговия начин да ви го покаже. Понякога обаче могат да са по-остри и да не преценяват, че така могат да ви наранят. Не се ядосвайте, а просто се научете, че това е неговият начин да ви покаже, че му липсвате.

Зодия Дева

Според зодията: Как той признава, че му липсвате

Представителите на тази зодия често са доста срамежливи и се притесняват да говорят за чувстват си. Именно затова, ако искате да разберете дали му липсвате, тогава трябва да поемете инициативата във ваши ръце и просто да му го признаете. Така ще му е много по-лесно и на него да ви сподели това, че вие също сте му липсвали.

Зодия Везни

Тези мъже са изключително социални личности, като затова не понасят самотата и имат нуждата постоянно да се намират сред хора. Те ценят искреността и честността, затова със сигурност ще ви кажат директно в очите, ако сте им липсвали много.

Зодия Скорпион

Най-силно изразената черта на тези мъже е тяхната дива и огнена страст. Именно затова най-лесният за тях начин да покажат, че сте им липсвали, е с помощта на страстни и романтични жестове на внимание. От друга страна, те са доста потайни личности, които няма да признаят това в пряк текст, затова е най-добре да се ориентирате по степента на страстта на партньора ви.

Зодия Стрелец

Доста често тези мъже често се чувстват задушени от партньора си, който го ограничава доста в отношенията. Именно затова е важно да осъзнаете това и да дадете нужната свобода на мъжа Стрелец, ако искате той да е максимално открит и честен с вас.

Зодия Козирог

Те подхождат винаги сериозно към нещата и могат да се контролират във всяка една ситуация. Именно затова няма да им е никак сложно да скрият емоциите си, ако пожелаят това. Те са доста упорити и инатести на моменти, затова най-вероятно ще чакат вие да им признаете първи това, че са ви липсвали, и едва тогава и те ще ви го кажат.

Зодия Водолей

Според зодията: Как той признава, че му липсвате

Те не обичат да говорят за чувствата си и избягват всячески подобни моменти, затова не чакайте да ви кажат и да ви споделят, че им липвате. Тук е важно да сте внимателни към малките детайли, като например дали вашият партньор прави общи планове за бъдещето ви, интересува ли се от живота ви и така нататък. Ако това е така, тогава бъдете сигурни, че му липсвате и има силни чувства към вас.

Зодия Риби

Тази зодия със сигурност е една от най-романтичните и в същото време тези мъже са много емоционални. За тях не е проблем да ви споделят директно, че им липсвате, защото обичат да изразяват чувствата си и не се срамуват от това.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest