sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Карма и Съдба»Как да се освободим от лошата карма

Как да се освободим от лошата карма

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k391
Как да се освободим от лошата карма
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Лошата карма може да навлече големи беди и страдания в живота на всеки от нас. Но чрез няколко прости метода можем да я преобразуваме в положителна енергия и да се отървем от нещастието.

Основното правило на кармата е: енергията, която излъчвате, ви се връща рано или късно. Това означава, че това, което казвате за другите, ще дойде и при вас. Ето защо трябва да внимаваме какво мислим, говорим и правим.

Дори и да не можем да променим правилата на Вселената, можем да подобрим нашата карма. Ето 3 начина за привличане на щастие и благополучие за освобождаване от лошата карма!

1. Научете се да се извинявате за грешките, които допускате

Лоша карма

Никой не обича да си признава, когато греши или да се извинява, но това не означава, че е невъзможно да се направи. Независимо дали сте направили нещо лошо умишлено, или не е имало следа от лошо намерение, някой със сигурност ще пострада заради вашите действия и в един момент това зло ще ви се върне. Вместо това последствията са много по-малко, ако признаете, че това, което сте направили, е грешка. Ако съжалявате, че сте наранили друго същество и поискате прошка за създаденото страдание, кармата няма да бъде толкова лоша за вас.

2. Изберете оптимизма и любовта като ценности в живота

Както казахме, това, което изпращаме във Вселената, се връща при нас, така че изберете да излъчвате радост, оптимизъм, чувства на любов и признателност. Естествено, че невинаги имаме това отношение, защото всяка крайност е грешна, разбира се, но направете всичко възможно, за да дадете приоритет на положителната енергия, в ущърб на омразата, злото, завистта, тъгата, гнева и отрицателната енергия като цяло.

3. Научете урока на търпението

Казва се, че търпението е добродетел, така че би било чудесно, ако можете да го използвате в ежедневието си. Имайте търпение към хората около вас и търпение към себе си, защото всичко се случва в точното време, дори и да живеем във века на скоростта. Нека Вселената ви изпрати най-красивите, спокойни и хармонични мисли!

Освобождаване от лоша карма

И запомнете нещо много важно. Често си мислим, че е можело да променим живота си, ако сме направили друг избор. Вярваме, че сме взели грешното решение, което ни е отвело до нещастието. Не е хубаво да пълните главата си с подобни мисли. Според древните индийци няма такова нещо като грешно решение. Решението, което се е случило да вземете, е било най-правилното за вас.

Кармата така е отредила. Дори и да не ви харесва дадено събитие, помнете, че всеки опит е урок. А правилното разбиране на житейските уроци е добър начин да се отървем от лошата карма.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest