sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Кои зодии прощават лесно и кои не?

Кои зодии прощават лесно и кои не?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k420
Кои зодии прощават лесно и кои не
Луксозна кутия за бижута и часовници - сив-17%
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници - сив
54.00 лв.
45.00 лв.
Виж ››

Грешката е нещо човешко, и се случва от време на време да правим гафове спрямо някои хора. Други пък грешат спрямо нас.

Специалистите по астрология са проучили редица общи черти на зодиакалните знаци и са установили доколко хората прощават в зависимост от знака, в който са родени. Ето кои зодии прощават най-лесно и кой – много трудно!

Овен

Овените лесно се ядосват, но и бързо прощават. Недостатъкът е, че когато са разстроени, изобщо не говорят. Те се затварят в себе си и тишината им може да бъде поразителна. Може да ви се струва, че раздялата с Овен ще бъде окончателна. Той обаче оценява честността и откровеността и ще прости много лесно, ако се обърнете към него директно и искрено.

Телец

Телецът обича да си противоречи и е много лесно да влезете в конфликт с него. За този човек кавгата е повод да покаже тъмната си страна. Телците са много избухливи, но след след това се държат така, сякаш нищо не се е случило. Така че са сред зодиите, които прощават лесно.

Близнаци

Близнаците са лесно прощаващи. Често възникват конфликти с тях, защото не знаят кога да мълчат. Те също обичат да спорят в името на разговорите. Половината от думите, които казват, са неволни, това е вид спорт. Те се извиняват веднага щом са направили нещо нередно.

Рак

Някои зодии няма да ви простят никога

Раците ще ви помнят с лошо дълго време, ако ги нараните. Трябва да внимавате с тази зодия, защото тя ще направи всичко възможно, за да си отмъсти. Ако сте отишли ​​в лагера на "враговете", за да впечатлите Рак, трябва да го "подкупите" с нещо много скъпо. Въпреки това не бива да се изненадвате, ако той не ви прости.

Лъв

Лъвът обича да спори, за да изтъква остроумието си. Често прекалява. но веднага се оттегля със срам. Не очаквайте той да се извини за това, но бъдете сигурни, че това не е било умишлено. Ако искате да сте в добри отношения с Лъв, престорете се, че нищо не се е случило. Ако вие му простите, и той ще ви прости, в случай че сгафите.

Дева

Те са много упорити и отмъстителни. Най-добрият шанс да ви бъде простено е да им напишете писмо, в което казвате колко грешни сте били вие. Девите също обичат да чувстват, че другите имат нужда от тях. Не се опитвайте да „подкупите“ Дева с подаръци. Тя ще ви ги върне с достатъчно голям списък с упреци.

Везни

Везните обичат драмата, кавгата, но не успяват да овладеят нервите си и всичко прераства в голям конфликт. Когато някой ги е разстроил, представителите на зодия Везни спират да говорят с този човек. Могат да минат години или дори човешки живот. Те са много упорити и би било добре да избягвате спор с тях. Можете да получите прошка от Везни с много сантиментално писмо.

Скорпион

Може да отнеме години, за да получите прошка от Скорпион. Освен това тези хора са много отмъстителни и опасни. Обаче с лъскави подаръци има шанс да ги спечелите пак. Можете да го поканите на парти, където да се срещнете с известни хора и Скорпионът ще ви прости в един момент.

Стрелец

Има зодии, които ще ви простят бързо

Стрелецът ще ви прости бързо, защото той винаги успява да се постави на мястото на другия човек. Ще се посърди малко и ще му мине. Ако все пак не ви проговори няколко дни, повдигнете тема за пътувания, и езикът му много бързо ще се развърже за вас.

Козирог

Козирозите са горди и отмъстителни, не прощават твърде лесно. Освен това те имат много остър език и правят всичко възможно да преобърнат живота ви. Понякога хората в крайна сметка искат прошка, само за да се отърват от страха, че ще бъдат „преследвани“ от Козирога и желанието му за мъст.

Водолей

Водолеите са много рационални и ако преценят, че имате отрицателно влияние върху тях, няма голяма вероятност да ви бъде простено. Ако обаче имат чувството, че се справяте добре като техен приятел, ще загърбят обидата.

Риби

Рибите не прощават много лесно. Те мислят, че ако не сте с тях, вие сте срещу тях. Дори да ви простят, пак ще носят неприятен спомен за вас. Рибите се ръководят от интуицията и ако усетят, че сте „странна птица“, ще ви бъде много трудно да промените мнението им.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest