sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Какво означава, ако сънуваш есен

Какво означава, ако сънуваш есен

Какво означава, ако сънуваш есен

Есента е сезонът на носталгията и тъгата. Като че ли с увяхването на растенията и мрачното дъждовно небе нещо в нас се преобръща. Но как можеш да бъдеш тъжен, ако навън всичко е в топли краски? Не усещате ли уют и топлина, гледайки жълтите, оранжеви, червени и кафяви листа на дърветата, падналите жълъди и кестени?

А дали в сънищата есента носи тъжни послания и защо сънуваме есен?

Според съновника есента е добър знак. Тя е символ на добре свършена работа, от която вече берете плодовете. В други съновници есента се свързва с дребни ядове, тъга по скъп човек. Нека видим различни тълкувания, събрани от цял свят.

Да сънуваш есента - това носталгично време на годината, се смята, че е особено вдъхновяващо за жените. Момичета, които мечтаят да се омъжат, също ще бъдат доволни. Сънят им, в който се женят през септември, октомври или ноември, предвещава изключително щастлив брак в живота. Няма да има материални проблеми или сериозни противоречия между членовете на семейството. Същото - ако момиче насън планира сватбено тържество за есента.

Есен насън

Ако млада жена сънува есен, тя ще постигне просперитет, ще спечели битки с други хора. А зрелите жени, които са сънували есен, според най-често срещаното тълкуване ще станат собственик на някакъв имот. Най-вероятно този имот ще се окаже наследство от отдавна забравени роднини. Вярно е, че имотът няма да дойде без борба, но определено ще си струва.

За мъж, който сънува есен, нещата също ще се развият добре. Сънуващият чака удовлетворение след добросъвестно свършена работа, оценка на свършеното, душата му най-накрая ще се отпусне и ще бъде спокойна. Ако в сънят му есента е била дъждовна и мрачна, това предвещава повяхващи чувства или лека тъга. Но може би всичко е за добро. В края на краищата това означава, че се задава нова романтична история и след тъгата със сигурност ще дойде радост.

Времето на дъждовете и падащите листа се интерпретира като край на голям бизнес, а може би и цял етап от живота. Време е да оцените резултатите - между другото, те дори ще надхвърлят вашите очаквания - и да помислите за по-нататъшни планове.

Възможно е също есента в съня ви да е вашата собствена зрялост, придобиването на светска мъдрост. Е, още едно обяснение, не по-малко приятно: есента обещава подобрение в материалното състояние, комфорт и спокойствие във вашия дом.

Как точно сънувате есента?

На дърветата им опадат листата, реколтата узрява, животните се подготвят за зимен сън, птиците отлитат на юг - може би някои от тези признаци на есента са били във вашия сън. Може есента в съня ви да е пъстра и слънчева, но може да е сива, кална и мрачна.

Какво означават различните нюанси на есента във вашия сън?

Тълкуване на есента насън

- Събиране на реколта (участвате или наблюдавате) - ще се насладите на плодовете на труда си в живота. Сънят е пряко свързан с области като търговия, бизнес;

- Летящи птици - скоро този, който сте чакали, ще се върне, радост от среща;

- Падащи листа - ще придобиете различен социален статус. Също така предсказва промяна в отношенията с приятелите и семейството, възможно заради новата ви позиция;

- Газиш в паднали листа – ще се върнат стари спомени, тъга по миналото;

- Жълти и червени листа, покрити със сняг - нещо радостно ще се случи в близко бъдеще;

- Гъби през есента - пътуване. Това може да бъде или излизане извън града за уикенда, или пътуване до друга държава;

- Есен с киша – старост, раздяла, край на връзка;

- Есента е дошла не навреме – ще получите неочаквана помощ, промени в живота, раздяла, нови приятелства;

- Златна есен – удовлетворение от добре свършена работа и спокойствие;

- Унила, кална есен – знак за душевни несгоди, притеснения, загуби, тъга по скъп човек;

- Влажна и сива есен – неуспешно завършване на дейности;

- Красив есенен пейзаж – спокойствие, удовлетворение и късмет;

- Сключвате сделка през есента – успех и щастливо бъдеще;

- Студена есен – ще имате ядове.

Както забелязахте, повечето повечето тълкувания на есента в съня са положителни. Но дори и есента във вашия сън да е мрачна и сива и да предвещава някакъв край или несгода – не падайте духом.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest