Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Твоят най-добър приятел според зодията

Твоят най-добър приятел според зодията

Твоят най-добър приятел според зодията

Най-дибър приятел за Овен

Овенът е огнена и приключенски настроена зодия. Тази негова страст може понякога да го постави в опасни ситуации, породени не само от жаждата му за адреналин, а и от неговата безразсъдност. Подходящ партньор за забавления е Везната. Тя с удоволствие ще придружи Овена на всичките му приключения. Но за разлика от Овена, Везната има усет за мярка и е по-отговорна. Тя ще може да го предпази от твърде опасни начинания и затова е най-добрият приятел, от който Овенът се нуждае.

Най-дибър приятел за Телец

Със силно изразено мнение за всичко и голям инат, Телецът е често склонен към спорове. Той не е изключително толерантен към хора, които директно ще опозиционират мнението му. Затова най-добрият приятел за него е Рак. Ракът е емпат и винаги разбира околните. За него е винаги важно да е мил с хората, затова няма да опозиционира на Телеца и ще го разбира. Бонус е, че ще показва на Телеца различни и по-креативни гледни точки.

Най-дибър приятел за Близнаци

Ексцентрични и интелектуално развити – това са Близнаците. Те имат нужда от социални контакти и оживени разговори. Но въпреки това не са склонни на силна близост с друг човек и имат нужда от лично пространство. В това отношение ги разбират прекрасно Водолеите. Двата знака са много близки по характер, имат нужда от свобода и да бъдат себе си. Водолеите ще могат да дадат това на Близнаците и едновременно да бъдат техните най-добри приятели.

Най-дибър приятел за Рак

Зодии приятели

Ракът е най-нежната зодия и не обича грубости. Той винаги се старае да разбира всички, да е мил и добър. Към близките си е още по-внимателен и грижовен, но очаква същото в замяна. Не се чувства добре, когато разговаря с груби, цинични или директни хора. Другият, подобен на него зодиакален знак, е Риби. Доста си приличат и затова ще могат да общуват на един език и да обменят грижа едни за друг. Рибите няма да са твърде груби и реалистични за Рака и той ще се чувства спокоен в тяхната компания.

Най-дибър приятел за Лъв

Както животното лъв, така и зодиакалният знак Лъв е роден лидер. Спонтанно той се стреми към власт и доминантност. Но въпреки това той не е тежък характер и обича да води забавен начин да живот. Стрелците споделят сходен начин на живот и на двата знака заедно никога няма да им е скучно. Като най-добър приятел на Лъва Стрелецът ще го подтиква да пробва нови неща и да излиза от зоната си на комфорт.

Най-дибър приятел за Дева

Това е зодията с най-аналитичен и методичен начин на мислене. Техният интелект и внимателност им идват почти естествено, а с тях и типичното им особено чувство за хумор. Не всеки разбира техния сарказъм и интелектуалните им шеги. Но Скорпионът не само ще ги разбере, а и има много сходно чувство за хумор. И двата знака са високо интелектуални, но по различен начин. Заедно се допълват, а и Девата няма да остави Скорпиона да се чувства използван и да се отдръпне.

Най-дибър приятел за Везни

Твоят най-добър приятел според зодията

Везните лесно разбират гледните точки на другите, дипломати са и държат на баланса. Това ги прави доста социални и разговорливи. Идеалният най-добър приятел за тях е Близнаци. Заедно ще могат да провеждат оживени разговори непрестанно. Близнакът ще помогне на Везните да бъдат себе си, без да се притесняват, че ще наранят някого. Също така ще им помагат да изградят самочувствие, което не зависи от мнението на околните.

Най-дибър приятел за Скорпион

Мистериозен и потаен знак, не обича да издава чувствата си на показ. Това е Скорпионът. Въпреки това вътре в себе си той изпитва много емоции и има дълбоки чувства. Но не ги изразява с думи, а с действия, защото за него този метод е по-истински. Най-добрият приятел, от който Скорпион се нуждае, е Козирог. Те си пасват идеално като най-добри приятели, защото Козирогът също изразява загрижеността си с действия. Скорпионът със сигурност ще оцени това. А с чувството си за хумор, изпълнено със сарказъм, могат да постигнат идеална симбиоза.

Най-дибър приятел за Стрелец

Това е един от зодиакалните знаци, които не обичат да приемат живота твърде насериозно и да им е скучно. Да, някои Стрелци могат да се съсредоточат основно върху създаването на кариера, но около нея те все пак имат нужда от забавления и приключения. А щом става въпрос за това, веднага би се включил Овен. Решителността и целеустремеността на Овена ще даде посока на приключенията на Стрелеца и това ще доведе до крепко приятелство.

Най-дибър приятел за Козирог

Козирозите са всеизвестни като работохолици, сериозни и с високи амбиции. Те обичат да са на върха и полагат огромни усилия да постигнат целите си. Понякога дори и жертвайки здравето си и времето си за отдих. Телецът разбира тяхната практичност и систематизираност, но също ще научи Козирога да си отпочива. Ще му покаже, че и малките победи си заслужават да бъдат оценени и това го прави най-добрият приятел, от който Козирогът се нуждае.

Най-дибър приятел за Водолей

Твоят най-добър приятел според зодията

Водолеите са известни като индивидуални личности, които по своя воля не се вписват в обществото. Те са бунтари, алтернативни и понякога считани за странни. Но това тяхно отношение към обществото е защото искат да го подобрят. Те имат глобални цели и се борят за прогресивна реалност. За това като най-добър приятел им трябва зодия Лъв. Лъвът ще ги научи да обръщат внимание и на себе си, както и да използват креативността за персонални цели.

Най-дибър приятел за Риби

Те са спокойни, приятелски настроени и чувствителни. Истински креативни мечтатели. Зад наивния си външен вид обаче те крият своята мъдрост. За да могат да я използват, най-добрия им приятел трябва да може да ги заземява понякога. Девата е идеалната зодия за тази работа. Те са много земни и рационални и ще помагат на Рибите да не летят винаги в мечтите си. Пък, от друга страна, Рибите ще им помогнат да се отпуснат понякога.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest