sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Значение на плъхове и змии насън

Значение на плъхове и змии насън

Значение на плъхове и змии насън

Преди да прочетете тълкуванията на змии и плъхове насън, запомнете, че водещото при тълкуването на който и да е сън, е най-напред усещането, което ви е останало от него.

Плъхове насън

Да видите плъхове насън, означава появата на тайни врагове, от които не е толкова лесно да се отървете.

Огромни, нахални плъхове, тичащи из къщата, в действителност предвещават семейни неприятности и неискреност на приятели, разстройство и загуба.

Ако насън поставите капан на плъхове, това означава, че в действителност ще знаете намеренията на враговете си.

Значение на плъхове и змии насън

Хванат плъх предвещава грабеж на апартамент или скандал със съседите ви.

Да убиете плъх насън, означава, че ще се отървете от клевета и съперничество.

Мъртъв плъх води до заразна болест. Изгонването на плъхове от стаята, означава, че ще се бориш с променлив успех и плачевен резултат.

Ако в съня сте уплашени от появата на плъхове - в действителност ще се забъркате в неприятна история и ще бъдете подведени лъжливо.

Хванете ли плъха с ръце - ще почувствате отвращение към нисък, неприятен човек.

Ако насън видите котка, която хваща плъх - навреме ще получавате окуражаваща ви подкрепа.

Ако котка изяде плъх пред очите ви, ще станете свидетел на неприятна семейна сцена в къщата на приятелите си.

Множество плъхове на сън означават загуба на реколта, глад и дори екологична катастрофа.

Бял плъх в съня - говори за измамен външен вид и труден характер на практика. Трудно ще се намери компромис с човек.

От една страна, плъхът бележи унищожение и бедствие. От друга, той символизира мъдрост, късмет и справедливост.

Да нахраниш плъхове насън, означава, че в живота ще се държиш разумно и смислено. Решително ще се справите с проблемите. Ще намерите резултат, който ще надмине всичките ви очаквания.

Ако насън се защитавате от плъхове - тогава не вярвайте в справедливостта и разчитайте само на себе си. Опитвате се да решавате проблемите си сами.

Ако сте се опитали да хванете плъх и не сте успели, ще бъдете измамени от човек, който на пръв поглед изглежда надежден.

Змии насън

Змии насън

Ако сънувате змии, това означава, че се страхувате от развитието на някаква болест и този страх е много силен. Освен това - някой посяга на вашето място сред приятелите и близките ви.

Според някои съновници топка змии е лош знак - показва, че наоколо има твърде много завистници, които ви пожелават много проблеми както в работата, така и в живота. Внимавайте, не се дръжте толкова доверчиво, не забравяйте да не казвате твърде много, защото рискувате да станете жертва на интриги.

Ако насън видите малки змии, отново означава, че вие сте в опасност. Според някои съновници малките змии насън символизират голяма измама. Хората, на които имате доверие, могат да ви предадат.

Ако жена сънува змия, това сочи на някаква заплаха. На първо място, една жена сънува змии, ако се притеснява за детето си. Ако мъртва змия ухапе жена, тогава тя страда от лицемерието на любим човек.

Други тълкувания са свързани с психоаналитичната теория на Фройд. Той вярва, че змията е свързана с пениса. И така, този сън говори за високата сексуалност на един мъж.

Вижте още:

- Какво означава да видиш змия;

- Тълкувания на мишки и плъхове;

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest