sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Какво означава, ако сънуваш часовник

Какво означава, ако сънуваш часовник

Какво означава, ако сънуваш часовник

Часовникът е символът на времето, по-точно символът на минаването на времето. С други думи, часовникът е измервателен предмет, аксесоар, който направи революция във всички области на живота и /макар и неправилно казано/ ни помага да контролираме и управляваме времето.

Тъй като навсякъде около нас има часовници, това е предмет, който може да се появи и в съня ни. Има различни сънищата с часовник.

Какво означава, ако сънуваш часовник

Ако насън губите часовника си, това е предупреждение, че в действителност изживявате силна болка и тя ви кара да игнорирате напълно заобикалящия ви свят. Загубили сте всякаква връзка с реалността и това пречи на отношенията ви с околните. Време е да се отърсите и да продължите напред.

Часовник в съня

Ако сънувате стар часовник, това означава, че сте се вкопчили в миналото си и то не ви дава мира. Приемете го и се върнете в реалността, където ви е мястото.

Колекционерският часовник в съня символизира вашето детство, време, когато сте били щастливи, спокойни и безгрижни. Трябва да разберете, че всеки етап от живота ви има своите преживявания и отговорности. Време е да узреете и да се държите като възрастен човек, а не като дете.

Ако сънувате стар и счупен часовник, това означава, че сте имали болезнено детство. Сега трябва да забравите, да простите и да преодолеете тези болезнени спомени.

Ако насън сте откраднали часовник от друг човек, това означава, че не сте доволни от живота си. Бихте искали да имате същата съдба като тази на човека, от когото сте откраднали. Това е сън, който изразява вашата завист към финансовото или професионалното положение на ваш познат, обикновено известен и успешен.

Златен часовник насън

Ако намерите часовник насън или получите такъв, това означава, че ще имате достатъчно време на разположение, за да разрешите важна задача.

Ако сънувате златен часовник, значи сте достигнали високо ниво както в професионален, така и в личен план. Сега е моментът да отделите време на наистина важните хора в живота си и да се включвате само в дейности, които ви дават възможност за духовна еволюция.

Хронометърът насън символизира задачите, които трябва да изпълнявате за кратко време. Такова съновидение показва, че сте изтощени и силите ви напускат.

Ръчен часовник сънувате ли, трябва да реорганизирате приоритетите. Не ви достига смелост да живеете живота си пълноценно и да следвате мечтите си.

часовник насън

Стенен часовник, който видите насън, значи сте в застой. Хората, които сънуват стенен часовник, обикновено са недоволни от определен аспект от живота си, личен или професионален.

Ако сънувате, че стрелките на часовника да се въртят наобратно, означава, че в действителност ще имате късмет в любовта. Ще се сдобрите с бившата половинка или ще срещнете нов партньор.

Ако насън чуете тиктакащ часовник, означава, че трябва да побързате с вземането на спешно решение. Не може да го отлагате повече!

Ако видите в съня счупен часовник, вие не сте организиран човек и не можете да управлявате времето си, както искате. За вас спазването на срокове е почти невъзможна мисия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest