Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Какво ще ти се случи, ако сънуваш кон

Какво ще ти се случи, ако сънуваш кон

1 от 4 Снимки

1. Бял кон


Сънят, в който се появява бял кон,  се счита за изключително добър и може да има няколко значения. Белият кон може да символизира надеждните приятели, които ви заобикалят или срещате хора, които носят полза за живота ви. Ако се появи в съня на обвързано момиче, белият кон предвещава годеж и брак. Ако жената е сама, белият кон може да предвиди появата на бъдещ партньор.

Конят е благородно животно, човешки спътник и приятел. Жребецът намира място в повечето митологииВ съня конят символизира енергията, жизнената сила, инстинкта, промяната, желанието и сексуалността на сънуващия. 

Конят е животно, което въплъщава сила, но когато е обучено - също и подчинение. Има дори аналогия между кон и човек, като се вземе предвид, че в началото конете са имали за ездачи основно принцове, герои, воини. Може би точно в такъв ще се превърне скоро сънуващият.

Конят е гордо животно, красиво, елегантно. Ако имате приятен сън с кон, това е добър знак, предвещаващ положителни събития. Конят може да символизира личността на сънуващия.

Но за точно тълкуване на съня с кон е важно да се вземе предвид цвета на жребеца и други подробности от съня.

Ако сънувате как яздите кон, това е знак, че сте човек с много почитатели, общителен, независим и склонен да мотивира околните. От друга страна, сънят за яздене на кон може да вещае големи финансови печалби.

Ако насън падате от кон, това е знак за материалните загуби в ежедневието ви или е предупреждение, че някой ще ви навреди.

Ако яздите кон насън, това е знак за извънбрачно приключение с човек, когото много харесвате.

Ако насън виждате как слизате от кон, значи вашият партньор в живота може да ви измами.

Ако не успеете да яздите кон насън, това означава, че в реалния живот ще ви сполети лош късмет.

Ако сънувате как храните кон, е възможно да предоставите помощ на приятели. Ако обмисляте да осиновите дете, това е знак, че ще успеете. 

Ако мислите за кон в съня си, но вместо него видите агне, това е добър знак, който обявява здраве за семейството ви, особено за децата.

Ако сънувате как къпете кон, възможно е в реалния живот да се отървете от проблем, който ви тревожи.

Ако сънувате кон на свобода, това означава независимост и вътрешен мир.

Ако видите насън коня затворен в конюшнята, това не е лош знак, а напротив, символизира богатство и просперитет.

Ако ви се присъни кон, който скача, това е знак, че ще преодолеете препятствия и проблеми в ежедневието си.

Конят, който тича в съня ви, вещае период, пълен със забавления.

Мръсният кон,  който се появява в съня ви, символизира ревност, завист и врагове. Трябва да внимавате, защото някой може да се опита да се възползва от вас.

Подковата на кон, която се появява в съня, също като в реалния живот символизира късмет и щастие. Жена, която намери подкова в съня, ще има добър и лоялен партньор.

Мъртвият кон в съня е израз вашите разочарования в реалния живот. Това е знак, че трябва да направите промяна, да разберете какво точно ви пречи и да промените този аспект.

Ако видите, че убивате кон, вие сте доста егоистичен човек и нанасяте вреда на околните.

Ако в съня ви се появи крилат кон, както в историите от детството, той символизира творчеството и енергията, които показвате в реалния живот. Вие сте в период на процъфтяване.

Вижте в горната галерия и значението на съня с кон според цвета на животното.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати