sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Кои сънища предсказват любовна раздяла?

Кои сънища предсказват любовна раздяла?

Кои сънища предсказват любовна раздяла?

Сънищата могат да ни разкрият нашите тайни на подсъзнателно ниво, които и ние самите знаем, но се страхуваме да си признаем пред себе си. Те са като знаци свише от Вселената, към които е хубаво да се вслушаме и да сме по-внимателни, когато предвещават нещо лошо в живота ни.

Всеки човек иска да срещне половинката си и да бъде щастлив с нея, да създаде крепко семейство и потомство. Когато обаче срещнем нашата любов, понякога се замисляме дали това щастие ще свърши и има ли срок на годност.

Ако и вие се питате тези въпроси и се тревожите за това дали ви предстои раздяла с половинката ви, тогава можете да се доверите и на сънищата ви.

Кои сънища предсказват скорошна раздяла с любимия?

1. Празна стая

Ако на сън се окажете в празна стая, където няма нито нищо, то в реалния живот ви очаква разочарование и раздяла с близък човек. Това ще бъде свързано с предателство и изневяра. Опасно е и да видите празна клетка на птица. Тя предсказва развод. Ако пък правите ремонт в празна квартира, тогава не всичко е загубено и още имате шанс всичко да се нареди.

2. Врани

Врана насън означава раздяла с любим

Тези мрачни птици винаги символизират самотата и предсказват раздялата с любим човек. Ако над вас кръжат стая от врани, тогава се гответе и за интриги, които се плетат около вас. Възможно е някой да иска да ви направи черна магия, като не е изключено това е да е ваша съперница.

3. Огледало

Ако се гледате в огледало насън, това е знак че много скоро в живота ви може да се появи съперница, която да успее да разруши връзката ви или семейството дори.

4. Ножици

Игли и ножици насън са на раздяла

Сънищата, при които спящ човек реже нещо, символизират вътрешни страхове и предвещават проблеми в семейството. Появата на ножици в съня е винаги лош знак, който означава, че ви очакват много скандали и разправии с любимия. Причините за тези скандали ще бъдат основно неудовлетвореността на партньора ви в леглото.

5. Игли

Ако шиете в съня си - това е лош знак. Ако насън се опитвате да вденете конец и не успявате, то това също е лош знак. В случай че сте омъжени, то е възможно много скоро любимият ви да си признае, че иска да се раздели с вас, защото е влюбен в друга жена. Ако пък имате дългогодишна връзка и все се надявате да ви направи предложение, тогава сънят с игла предвещава, че вместо предложение ще получите много болка и сълзи от близкия ви човек.

6. Кукувица

Това е още една коварна птица, която никой не иска да види в съня си. Ако лястовиците символизират радост и щастие, то тези - страдание и болка. Японците казват, че ако видите кукувица насън, то това е знак за несподелена любов. Пеенето на кукувица насън пък е знак, че скоро ще загубите любим човек.

7. Застоял хляб

Мухлясал хляб в съня е на раздяла

Хлябът винаги е бил основно блюдо на всяка трапеза и именно затова е много лош знак да видите в съня си развален хляб. Това означава, че ви очаква скорошна раздяла с любимия. Ако пък в съня си чупите на две части развален хляб, тогава се гответе за развод.

8. Лабиринт

Ако на сън се разхождате в лабиринт, опитвайки се да намерите изхода, то това предсказва душевни мъки и в реалния живот. Вие сте объркани и сте недоволни от живота си, но и не можете да промените нещо. Ако често сънувате този сън, то това е знак, че е време да промените нещо в живота си и да предприемете решителни действия.

9. Коприва

Коприва насън вещае раздяла

Какво хубаво можете да чакате от растение, което и на живо носи болка, ако го докоснете. Ако сънувате коприва, то това символизира раздяла с любимия човек. Ако пък се разхождате в поле с коприва, то това значи, че на живо имате доста поклонници, но те не са искрени с вас и ще ви донесат само болка. Затова е по-добре да сте особено внимателни и да не е доверявате лесно на мъжете около вас, ако сте сънували такъв сън.

10. Арфа

Играта на този музикален инструмент на сън символизира страстно любовно приключение, но ако усетите фалшиви ноти или видите счупена арфа, тогава в скоро време ви чака раздяла с близък човек и любовно страдание.

11. Изгнили ягоди

Зрелите и красиви ягоди насън са символ на яркия и страстен роман на живо, но ако видите гнили плодове, то това предсказва скорошна любовна раздяла.

12. Буря

Бурята насън значи раздяла

Бурята никога не носи нищо хубаво и в живота. Ако сте мъж и видите буря, то това значи, че ще се наложи доста да се потрудите, за да завоювате вниманието на жената, която ви е харесала. Ако сте жена пък и сънувате този сън, тогава се гответе за много любовни интриги и дори раздяла с любимия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest