Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Животни»Ако след раздяла видите двойка бели гълъби...

Ако след раздяла видите двойка бели гълъби...

Ако видиш двойка бели гълъби

Гълъбът е сред животните, намерили място в много литературни произведения и поверия. Това е така, защото той е натоварен с много силна символика. Смята се, че ако видите бял гълъб, това е знак, че скоро ще срещнете любовта или пък че вашият ангел-хранител се опитва да ви предупреди за нещо.

Ето защо видите ли изненадващо бял гълъб, не го подминавайте с лекота, а се замислите какво се случва в живота ви. Може би сте на грешен път, може би трябва да промените нещо. А може би трябва да сте по-самоуверени и борбени в комуникацията си с противоположния пол...

Интересна е също така символиката, която има двойка бели гълъби. В някои народи се смята, че те показват, че ви пази голяма сила и нищо лошо не може да ви сполети. Ако видите двойка гълъби на балкона или прозореца си, то бъдете сигурни, че вашият дом и неговите обитатели са закрилени от добри сили.

Бял гълъб

Двойката бели гълъби е символ на новото начало и възраждането. Ако сте приключили скоро романтична връзка и се чувствате много разстроени, не тъжете. Всичко това е било за ваше добро.

Отстранили сте ненужен човек от живота си. Нещо по-добро ви очаква. Истинската любов е на праха ви е въпрос на време да я срещнете. Радвайте се, а не плачете повече.

Ако започнете нова работа (или се преместите в нов град) и видите двойка бели гълъби, знайте, че сте на правилното място. Дори и да се чувствате неуверени и неизвестното да ви плаши, отдъхнете си.

Гълъбите са там, за да ви дадат знак, че се намирате на прав път и може да вървите уверено напред, без да се обръщате повече назад.

Гълъби

Има още тълкувания на двойката бели гълъби. Смята се, че те въплъщават душите на добри хора, които ни пазят и усещат, че имаме нужда от тях. Ако имате починали родители, баби и дядовци или други близки, е вероятно те да се свързват с вас чрез образите на две бели гълъба.

Не гонете такива птици, а останете спокойни в присъствието им и им се полюбувайте. Те идват с мир, любов и добри знамения. Бъдете сигурни, че висши сили ви закрилят, макар и от далеч, и с невидими действия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
249055
249055
02.03.2020 15:38
Днес за първи път ми се случи, на прозореца ми кацнаха 2 гълъба. Но бяха черни. Сякаш се целуваха, оправиха се и литнаха. Беше много красива и романтична гледка. В района ни не съм срещала, бели гълъби. Мога ли да го считам за добър знак.
1
0

От медията